Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 12., szerda

Jutott eszembe ...

Talán tévednek errefelé olyanok is, kiknek még a késői óra ellenére is újdonság lesz, ma Kaposváron járt Botka László.
Talán nem kellene bemutatnom, talán a kíséretében lévőket sem, de azért megteszem. Már csak az udvariasság okán is.
A fotón balról jobbra.
Botka László - Szeged polgármestere az MSZP miniszterelnök-jelöltje.
Molnár Gyula - az MSZP elnöke
Pintér Attila - MSZP Kaposvár Városi Szervezet elnöke, önkormányzati képviselő,
Harangozó Gábor - az MSZP Somogy Megyei Területi Szövetsége elnöke, az MSZP Országos Választmányának, elnökhelyettese, országgyűlési képviselő

Kik arra lennének kíváncsiak, hogy a rövid felszólalásukban mit mondtak, ők semmiképp se a helyi sajtóra támaszkodjanak, inkább nézzék meg az MSZP videóját. katt ide!

Rövidek voltak személyenként is, összességében is. Rövid, tömör, velős. Érthető. Utána elvegyültek az érdeklődők közt s beszélgettek. Már aki akart velük beszélgetni. Én igen.
Molnár Gyulával már nem volt időm, de Botka úrtól megtudtam, semmi gondjuk azzal nincs és nem is lesz a kormányzás szempontjából, hogy Áder János elvesztette köztársasági elnök jellegét.
Harangozó Gábor úrtól örömmel hallottam, hogy a jogfosztottak (mint például a nyugdíjas státusztól megfosztott rendvédelmi és honvédelmi volt nyugállományúak, most járadékosok) terveik szerint vissza kell kapják eredeti jogi státuszuk.
Továbá azt, hogy a többkulcsos szja az elképzeléseik szerint ott kezdődik, hogy a minimálbéresek nem adóznak, a következő kulcs nem magasabb a jelenleginél, s utána jön a "fizessenek a gazdagok kulcs". Ugyebár havi egymillió feletti kereset esetén. magyarán az átlagos bérből és fizetésből élő nem jár rosszabbul a minimálbéres nyer, a "kőgazdag" meg kicsi többet fizet.
Pintér Attilával nagyjából ugyanezen dolgokról beszélgettünk s még néhány apróságról, ámde nem lényegtelen dologról. Lényegtelen dolog már nincs!

Meg kell említsem, hogy a vendégek felszólalása közben bepróbálkoztak bekiabálásaikkal a trollok. Mint utóbb megbízható forrásból hallottam az egyik troll Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata fizetett alkalmazottja, s hát nem csak vezetékneve azonos Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselőével, de bíz rokona is. Biztosan szabadságon volt az úr, nem pedig munkaidőben!

Ha már troll! Nem bírom megállni és közzéteszek egy beszélgetést. Nevezzük az egyik felet Hívő néven, a másikat ebből kifolyólag hitetlennek. A többit mindenki rendezze le magában!

Hívő: -Ezt a sok barmot terelgetni őrízni kell mert különben nem fér a bőrébe!

Hívő: -Egy dolog biztos: - ezek a tüntikézők éppen tegnap esti viselkedésükkel bizonyították azt, hogy a CEU-t be kell zárni, minden ügynökszervezetet át kell világítani, meg kell szüntetni és a Fidesz 2018-as győzelmét szintén Soros Gyuri bácsi hozta tegnap össze a külföldről ideimportált agyhalottak segítségével. Bár Gyurika terve éppen az volt, hogy kormányt buktasson, ehelyett az otthon ülő eddig a szavazásoktól távol maradó felnőtt korú szavazók nagy része is le fogja adni a voksát a Fideszre. Hogy miért? Mert nem akarnak anarchiát Magyarországon. Úgyhogy Gyurika viselkedése éppen hogy kapóra jött Orbánnak, és az is, hogy a tüntikézők támadtak a rendőrökre. A magyar rendőrök a sok millió magyar állampolgárt védték meg tegnap is, aki őket támadja, az egész magyar társadalmat támadja! Soros Gyuri megnyerte Orbánnak a következő választást.

Volt néhány reakció rá, de azokat most kihagyom. Belépett Hitetlen!

Hitetlen: -Ne foglalkozzatok ezzel a faszkalappal. Orosz betűkkel azt írta ki magának név gyanánt Péter Gábor. -" Péter Gábor magyar kommunista politikus, az ÁVO, majd az ÁVH vezetője volt 1945 és 1952 között"- Kamu profil! Se ismerőse sem más dolog. Kamu az iskolai végzettsége is. Max ha két faiskolája és egy tánciskolája van. Egy troll! Kérdés csak az, önerős hülye, vagy fizetik érte.

Hívő: -Az igazi kamu profilos bunkó! Tudod? Te faszkalap! Ki a fasz szólt hozzád te àllat? Ha majd elvégeztél harmada annyi iskolát mint ahányat én, akkor ugassál kisfiam! Addig meg kussolj vadbarom!

Hitetlen: -Köszönöm hogy bemutatkoztál! Nekem nem kell az enyém valódi. :) Ideges lettél mert lebuktál? Nem vagy profi, csak egy faszkalap. :)

Hívő: - Arról beszél a többség hogy az Orbán kormány marad! Mert például nekünk családosoknak az adókedvezmény miatt csak ez a kormány volt aki oda adja a bruttó bért ,- és ez nekünk jó! Mert a bal liberális összes eddigi szemét zsivány kormány sosem adott még ennyit a családoknak! Ez csak 1 indok a sok közül!

Hitetlen: -A lapod szerint Angliában laksz. Akkor miről beszélsz? Az istennek nem tudsz hiteles lenni? Mondtam, nem profi vagy ...

Hívő: -Tudod csak azzal foglalkozz ami rád tartozik! Az mindenkinek​ a magánügye hogy milyen adatokat​ oszt meg! Az a legnagyobb hülye, aki kiadja a teljes életét az összes adatát a Facebookon!

Hitetlen: -Kivétel ha a profil egyértelműen hazug, tehát a tulajdonos is. ☺

Hívő: -Az igazság szempontjából semmit sem jelent, hogy ki mit ad ki magáról. A lényeg a lényeg! Méghozzá az hogy balosok libcsik ti nem tudjátok elviselni hogy mindig vesztesek vagytok! Ez egy nagy igazság! Ez a lényeg! Nem érdekel minket semmi​ más! A Fidesz és pártolóit kurvára nem tudják meghatni sem a bal liberális sem a jobbik táboros idióták ajvékolása a hatalomba kerülésért!

Hitetlen: -Te tényleg nagyon amatőr vagy! Honnét veszed hogy én balos vagyok, vagy liberális vagy pláne hogy jobbikos. A beszűkült tudatod el sem tud képzelni más variációt ugye? Az biztos, nálad teljesen hatásos volt a Fidesz hazugságokra épülő kampánystratégiája. Mi lenne ha nem szajkóznád a baromságaid, hanem megpróbálkoznál az információgyűjtéssel és pláne a gondolkodással!

Hívő: -Balfaszok!

Hitetlen: -Ez ám az észérv!

Hívő: -Ez már csak volt a ti hazátok...!

Hitetlen: -Csak volt? Hát akkor kié? A tiétek? Kik vagytok ti? Ki hatalmazott fel benneteket rendes magyarok kirekesztésére? Ki a gazdád kutya? Orbán vagy Putyin? Az Angliába jelzett kamu profilodról honnét írsz? A Vörös térről? Ki fizeti a neted? Putyin? Menj s jelents fel spicli! Beépített faszkalap vagy. Egy tégla. Ismerem a fajtád, volt már dolgom vele. Provokáltok s a reakciókról, reagálókról jelentetek. Régi-régi módszer! Még Kádári. Nem sül le a pofádról a bőr, hogy kiárusítod a saját néped a saját fajtád? Menj jelenteni, itt meg kussolj végre mert senki nem kíváncsi a hülyeségeidre. Én sem. Csak néha olyanom van s akkor kihasználom a fajtád és rajtad keresztül üzenek a gazdádnak. Érted végre faszkalap?

Azóta a beszélgetés megszakadt! Vajon miért? A troll eltűnt.Közzétettem, mert személyiségi jogokat nem sértettem. A troll neve hamis, profilja hamis nincs is személyisége így joga sem. A "Hitetlen" hozzájárulása pedig birtokomban van.
Így hát, ha a beszélgetés bármelyik résztvevője magára ismer, az nem a véletlen műve! Hanem az enyém!

Uff! Még épp sikerült ma megírnom a mai nap eseményét. Ez már haladás!

2 megjegyzés:

  1. MSZP = kisebbik rossz
    Fidesz = nagyobbik rossz
    http://apa54.blogspot.hu/2017/04/hangosan-gondolkodom-3.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja,ja! Anno is olvastam azt az írásod, rájöttem mikor visszamentem a linkkel. Érdemes volt megint elolvasni.
      Egyet kihagytál szerintem. Jobbik - legnagyobb rossz.
      A többi meg egyenlőre nem kormányzati tényező.

      Törlés