Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 25., kedd

Ököl(r)jog

És most! Jön a klasszikus kérdés!
- Na mi van a markomban?
- Nem. Nem. ... Nem egy másik sötét paraszt. Ámbár vannak olyanok akiknek a markában sötét parasztok vannak ... nem is egy ...több is!
- Nem. Nem. ... Nem is pofon. És nem is viszket. Ámbár mint hallom, vannak akiknek viszket.
És úgy érzik beleszorult pár koki, meg pár saller, meg pár tockos. ... A pofonok mellé.

Majd a végén elárulom, mi is van a markomban.
S, hogy ez miről jutott eszembe? Most épp egy bizonyos Magomed nevű csecsen fószerról. Akinek új lenne a dolog, hát elmesélem, hogy ez a férfiember is olyan szépen fodrászolt és olyan jól karbantartott testileg, mint a névrokona a profi ökölvívó.
A mi Magomedünk -a miénk, mert itt él- is ökölvívó, csak épp az ügyben tagadásban van. Neki nem állt szándékában ütni! Á! Dehogy!
Az igaz, hogy valamiféle zárt orosz csoportban -amiben állítólag diplomata is van- még bizonyos dolgokról álmodozott a mi Magomedünk, ábrándozott fejre (az volna ugye Komáromy feje). no meg megleckéztetésről és megnyomorításról is ábrándozik.Oszt a mi Magomedünk profi is, mint a névrokona, mert mindezen ábrándokat nyíltan be is ismeri, mint ahogy azt is, jó ügyvédje van, úgyhogy ebből bebizonyítva semmi nem lesz!
Nem is kell! Minek?
Hisz, kormányzati tényezők szerint -ők is profik, csak ők megint másban- nincs ezzel tennivaló. Nincs tennivaló! Egy bevándorló nyíltan megfenyeget egy törzsgyökeres magyar állampolgárt és ezzel semmi dolog nincs! Mondják azok a magyar kormányzati tényezők kik egyébként reggeltől estig -ha épp más dolguk nincs, és nincs- a bevándorlókkal és azok jövőbeli rémtetteivel riogatják az ide született magyarokat.
De nem egyedi ez a szemlélet kisportolt, kifodrászolt fószerek ténykedése esetén.
Nem is új keletű nálam ez a becsípődés, csak most épp Mogamedről jutott eszembe.
Korábban meg a büntetett előéletű biztonsági ember kapcsán. Az is érdekes! Nem? Nekem anno a személy és vagyonőri igazolványhoz kellett tiszta erkölcsi, ezzel kapásból kizárták hogy szabadult öléses elkövetőként bekerüljek a brancsba és mellé még eléggé magas iskolai végzettséget is kértek, annak hiányában meg tanfolyamot kértek volna. Tőlem! Tőle ezek szerint nem!
De eszembe jutott akkor is amikor ezek a szép nagydarab frissen fodrászolt fejek -megjegyzem nekem is az van- ott tülekedtek a NVI gépe előtt hitelesíteni. Mert őket belülről szétfeszítette a népszavazás kiírása iránti olthatatlan vágy!
De akkor is eszembe jutott amikor ezek a széles lapockájú, frissen polírozott fejek tetkóikat villogtatják az utcán, vicsorognak mint a prérifarkas a gyalogkakukkra és közben a rángóidegük a jobb karjuk rángatja kicsit srégen jobbra, kicsit szögben felfelé és mereven nyújtott tenyérrel!
S hagy el ne maradjon, elmondom a becsípődésem is, ami mindig ilyenkor eszembe jut.
Ezekkel az izomemberekkel soha semmi nem fog történni Fidesz szintről!
Mert kell nekik mint egy falat kenyér!
Egy Magomed egy vízfestékes demonstrálót fenyít be, de amiatt, hogy ezzel a kérdéssel kormányzatilag, igazságszolgálatilag, rendvédelmileg nincs dolog és hogy a fenyegető jön ki belőle győztesként, a befenyített meg meghunyászkodik, holnaptól száz, ezer, tízezer, százezer ember nem mer kimenni tiltakozni!
Nem akarom Magomedet tovább felemlegetni, mert ő csak az utolsó csepp volt. Ugyanezen eredmény hozzák a kormánypártnak a saját kitenyésztésű, nevelt s etetett kopaszaink is! Elég belőlük viszonylag kevés is, hogy nagyon sokakat tartson távol. Nagyon sok tisztességes, becsületes, tisztességet és becsületet óhajtó embert!
Mert bár nem akarják a becstelen kormányt, de nem akarják az erőszakot sem.
S akkor, hogy mi is van a markomban? Görcs! Görcs, mint azokban a százezrekben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése