Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 23., vasárnap

Szellemi kivégzés

Néztem, hallgattam egy beszélgetést, vitát, hol az egyik meghívott vendég a gój motorosok elnöke volt. Nem szeretnék súlyosan becsületsértő lenni ezért majd visszafogom magam. Nagyon visszafogom! Azért valljuk meg, egy ilyen fószert meghívni egy tartalmasra tervezett politikai, közéleti vitára több mint érdekes. Nemcsak hogy érdekes már-már perverz húzás!
Az az ember terhelt. Túlterhelte az agyát! Nem lenne szabadjon ennyi dologgal foglalkoznia, mert már alaposan látszik rajta, nem bírja. Annyi minden szorulhatott az alaposan becsontosodott koponyájába ami belül feszültségeket okoz s ezért időnként kivet magából becsípődéseket. Azt nem mondom, hogy gondolatfoszlányokat, mert nem szeretnék túlzásba esni. A foszlány stimmelne!
Nem illett a közegbe. Alaposan hátrányos helyzetbe került. Minden résztvevővel szemben. Mert a többi meghívott beszélgető, gondolkodó értelmiségi kategóriába tartozó.
Veszélyes vállalás, beszállni homo sapiensek vitájába kívülről feltöltött aggyal.
Magyarra fordítva, ült a stúdióban nagyjából hat fő bölcs ember, értelmes ember, gondolkodó ember és ezen emberfők felhalmozása miatt egy fő ... abszolúte hátrányos helyzetbe került ember! Kivégezték! Szellemileg kivégezték.
Az sajnos szintén igen sokat mond, nem eszmélt rá, hogy ő most itt kivérzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése