Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. január 24., szerda

Felveszem a kesztyűt

Rendben! Akkor hát felveszem a kesztyűt.
Bár a jelek arra mutatnak, hogy nem tisztességes emberek nem tisztességes módon vágták a képünkbe, képembe, azért felveszem.
Nekem a szó szoros értelmében a képembe, mivel megjelentettek egy képet amin én is látható vagyok, és azt a képet hazug felirattal látták el.
No persze mit is vártam? Nagyjából ezt. Hazug emberek, hazug feliratokkal, hazug hírekkel.
De menjünk sorjában!
Kerepesi Tibor az Együtt országgyűlési képviselő jelöltje demonstrációt hirdetett meg 2018.01.23.16.30-tól "Szégyelld magad Szita Károly!" címzéssel.
A címzett ezt köszönheti a hazug propagandagépezetnek amit a Fidesz  hívott életre, üzemeltet és amibe Szita képes volt teljes mellszélességgel beleállni.
A helyi Fidesz és a polgármesterünk pribékcsapata már a meghirdetés pillanatától rávetette magát mind a szervező személyére, mind pedig az eseményre és ez a felfokozott izgalmi állapotuk a mai napig nem látszik múlni. Miért?
Mire a nagy felindulás, ha a szervező is, a pártja is, a téma is egy jelentéktelenség?
Nem én mondom, hanem az irányított pribékek aki rávetődtek.
Ha annyira jelentéktelenség, akkor miért az "ágyúdörgés" a "verebekre"? Mire a sok hazug, a sok becsmérlő szó?
Nézzük magát a demonstrációt. Mondom demonstráció!
A szó azt jelenti, bemutatás, szemléltetés! Ahhoz ugyan miért kellene nagy tömeg?
Akár egy ember is elég ha bír az engedélyekkel és az eszközökkel a bemutatáshoz.
Ha tüntetésnek nevezzük akkor lehet azt mondani, hogy: " ...ahol sok ember nyíltan megmutatja, ..." No de! Mi a sok?
Egy fenyegetett, közéletileg halott városban a gyávákhoz, közönyösekhez képest a tucatnyi ember sok vagy kevés? Ha azt tekintem, hogy az ott megjelent demonstrálók önként jelentek meg, az ellenük kivezényelt és negyedannyi nyugdíjas kommandó meg parancsra, akkor sok vagy kevés? Ha azt tekintem, hogy az önként kiment demonstrálók nyíltan álltak ott, a lesi fotókat, hangfelvételeket készítők meg sunyiban, akkor az sok vagy kevés? A hazugságok sora a demonstrációról az a sok!
Valóban!
Demonstráltunk vagy húszan! Több mint elég bemutatni azt amit akartunk!
Valóban volt gépjármű dudaszó. Három is! Egyik meglehet mellettünk, mert még integettem is neki és nem ordítozott vissza, nem ugrott ki verekedni. Egy másik duda mellé, volt valamiféle dudástól, artikulátlan üvöltés. Na és? Elhaladt ott vagy félszáz, de inkább több kocsi, nem fér bele egy ostoba? Belefér. A harmadik meg azért dudált, mert egy rossz helyen álló autóstársa miatt nem tudott kijönni a mélygarázsból. Óriási nagy tiltakozáshullám a demonstrálók ellen mi? A kivezényelt nyugdíjas bérkiabálók hányan is voltak? Hányan ellendemonstráltak? Négyen? Öten?
Ha egy 65 ezres városban a demonstrálók száma leszólandóan kevés akkor a nyílt Fidesz szimpatizánsok száma? Az akkor ugye egyenesen közröhej!
S akkor nem ejtettem szót a külső körön csendben állókról s szemlélődőkről.
Ők vajon hányan voltak ott s kik mellett? Talán meg kellett volna kérdezni!
Beszéljünk hát, a bátorságról is kicsit.
Az ugye roppant bátor dolog, hogy személyeket fotózunk titokban, majd a fotót hazugsággal feliratozzuk és közzétesszük a közösségi hálón csoportunkban.
Nem nevezem meg a csoportot, mert az nekik itt is ingyen reklám volna.
Én pedig hazug embereket, hazug közléseket nem reklámozok!
Hab a tortán, hogy a sunyi fotós is, és az oldal életre hívója is, állítólag Szita Károly igen közeli talpnyalója. Utóbbi nem is akármilyen szinten helyezkedik  nyelvlistán, egyenesen polgármesteri tanácsadó! Ollé!
Lesi fotós! Hazug tanácsadó!
Azt közlitek nem tudtuk miért vagyunk ott? Miért nem jöttetek oda megkérdezni? Miért nem kérdeztétek meg, miért vagytok itt? Miért nem kérdeztétek meg, felhasználhatjuk a rólatok készített képeket hazug portálunkon hazug hírhez?
Mert gyáva, lapító, hamis hírekkel manipuláló fizetett pribékek vagytok?
A gerincoszlopotok ilyenkor merre lóg? Odahaza a fogason, vagy a Szivárvány Kultúrpalota melegében a polgármesteré mellett?
Legközelebb, ha kizavar benneteket az "ól melegéből" a hidegre, akkor húzzátok vissza és legyen merszetek nyíltan is vicsorgatni mint a farkasok, ne pedig csak a sötétben körözzetek mint a sakálok!
Azt közlitek ingyen sörért voltuk ott? Normálisak vagytok? Tán kipróbáltátok már mennyi az én áram? Tudom, a tiétek már rég eldőlt!Próbáljátok ki ha van merszetek hozzá!
Ez becsületsértő! Csak azért nem lépek, mert szabad, büszke ember nem üt ostoba, elvtelen talpnyalót, fizetett szolgát!
Kérdezzem meg én is, hogy nektek mit ígértek az aljasságotokért? Nem kérdem.

2 megjegyzés:

  1. Csak azt nem értettem, hogy miért olyan sok vén pi....csák ordibáltak ott !!!HOL VOLTAK A FIATALOK ???!! Ja azok /KB 10 ezer/ nem ebbe az országba találja meg számitásá4 !! KARCSI !!! Görbelábu haver nem kéne nyugdijba volnulni és hallgatni KRAKUS II/III AS multadról !! !!! SZÉGYEN VAGY !!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Por Józsi!

    Én ott voltam és voltunk még négyen fiatalok. Talán legközelebb több ember lesz jelen hasonló vélemény nyilvánításon.

    VálaszTörlés