Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. augusztus 25., szombat

Ha nincs elég erő ... ( ... hogy lesz ...?)

Ha nincs elég erő a többfrontos harchoz, akkor vesztes ügy beleállni!
Márpedig az ellenzéki oldal pártjai (maradékai), jelen erejükkel, egyfrontos harcot sem képesek nyerésre megvívni! Egyik sem! És mégis több fronton harcolnak!
Teljesen kivéreznek az egymás elleni csatározásokban, elpocsékolják minden erejük.
Talán már nem is látják az igazi ellenfelet.
Talán jobb is!
Miért vetnének szemet a legnagyobbra?
Nagyon nagy hiba, hogy az akit le kellene győzni, az a szemükben csak ellenfél, kik pedig szövetségesük lehetne a küzdelemben, s legalább esélyt adhatnának egy sikeresebb harchoz, hát szemükben az az ellenség!
A jelenlegi ellenzéki oldalon felsorakozott "erők" vezetőinél rosszabb stratégákat, még kívánni sem kívánhatna magának a kormányerő.

És közelednek az önkormányzati választások! Kaposváron is!
Ezzel a stratégiával teljesen felesleges lesz belevágni! De van itt más is.
Mégpedig a miért?
Miért akar az ellenzék választást nyerni? Azért mert a kormányerők már többet nyertek? Vagy csak mert ők az ellenzék, és mi sem természetesebb a politikai harctéren minthogy egy ellenzék az (is) nyerni akar?
Ez kevés lesz! Rohadtul kevés! .... Eddig is kevés volt!

Nagyon eljött az ideje a szónak! Hallatni kellene azt, mit s hogyan tennének hatalmon? Kevés volt eddig is a kormánypártok, a kormány szapulása.
Látják a választók! Látják a hibákat, látják a leépülést, látják a visszalépést, látják a mutyikat, látják a gazemberségeket, látják az igazságtalanságokat, látják a demokrácia leépülését, látják a szélsőséges eszmék előretörését, látják a romboló eszméket, látják a gyilkos ösztönöket, látják az álkereszténységet, látnak minden hazugságot!

A választó azt nem látja! Mi lesz, ha nem ez lesz? Mi lesz ehelyett?
Hogy lesz ezek után rend, igazság, biztonság, megélhetés, fejlődés és biztos jövő?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése