Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. augusztus 7., kedd

Nekünk, harangoztak!

Kezdem úgy látni, ha így folytatjuk, ha továbbra is ez lesz a hozzáállásunk, akkor ne várjunk semmit, mert nekünk harangoztak!
Csapó ...... Harangzúgás!
Nézem a visszatérő agyrémeket és csodálkozok. Nyolc éve dúl ez a horda, adtunk nekik még négyet és ott tartunk agyilag mint a kezdetekkor!
Például!
"Népszavazás döntsön a határon túli magyarok szavazati jogáról!
Persze, persze! Mindig akad vetődő! Mindig akad aki rávetődik a már hófehérre szopott csontra és jön a demagógia, "mert pénzért eladják a szavazatukat"!
Csak halkan megjegyezném: - teljesen felesleges ezért kárhoztatni őket, mert a határainkon belül is igen sokan eladták a szavazatukat! Ráadásul, azok szarért-húgyért!
Sok ilyen visszatérő felesleges farokságot tudnék még előhozni, de megmondom őszintén már leszarom! Unom! Eddig tudunk elmenni? Ennyi eszünk van csak?
Ha igen, akkor ott tossza meg az egészet, és a jövőnket, gyermekeink jövőjét mindenki, ahol van! Kiérdemeltük! Kiérdemeljük!
Nem azon kell csámcsogni, hogy a határon túli magyarok "visszaélnek a kapott joggal" hanem azon, hogy mi, itt a határainkon belül, meg nem élünk a jogainkkal!
Mit, nem élünk? Egyenesen lemondtunk róla! Lemondtunk és lemondunk!
Minden jel arra mutat, hogy nem is kell!
Akkor pedig kedves határon belüli magyar állampolgár, ne sepregess másutt ha idehaza jó a szemét is, és ne mutogass másokra, mert te is rászoksz a lopásra!

2 megjegyzés:

  1. Mert mi szeretünk sepregetni, főleg más portája előtt! Kakukk ennek az országnak! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szomorú ez. Nagyon szomorú. A legnagyobb kár nem annak elvesztése ami már megvolt, hanem azé, ami meglehetett volna!

      Törlés