Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 7., péntek

Ez már csúcs!

"Esszem, fassz... megáll! Hejj!" Aki látta már Ford Fairlane kalandjait, neki mond valamit a bevezető mondat. Aki nem látta nézze meg, eszméletlen. Nagy Feró szinkronhangjával, hát csúcs. Külön műfajt teremtett, biz'ám!

No de nem ezért jöttem. "A hajam, a hajam!" A hajam áll égnek lassan még a gondolatától is, hogy igazam lesz. Néha nem szeretem ha igazam van. Most a Stohl András kalandjaira gondolok.
Nemrég tettem szóvá és olybá tűnik, egy jövendőmondó veszett meg bennem. Akkor azt vizionáltam, lesznek helyszíni közvetítések a börtönből is. És lőn! Még csak a börtön elől, de már lőn! Viszont a hírek úgy szivárognak a kóterból kifelé már most is, mint a lóhúgy a lejtős karámból De jó! Mindent tudunk! Mindent!
De, élő közvetítést akarok! Közvetítést a kiéhezettnek! Nem kéne ennek érdekében akár demonstrációkat is szervezni? Szóljatok! Ha kell haladéktalanul nekifogok az operatív bizottság összeválogatásának és hadd szóljon!.
Azt is, ki vitte a művész urat a börtönkapuig, mit vitt be és miben, hogyan vették át, melyik fegyintézetbe szállították, hogy telt az első éjszakája? Ezt mind tudjuk!
De ez lókuki! Én azt is szeretném tudni, kapott ezért S Buci fellépti díjat is, vagy csak úgy ...? Nemááá'! Ingyé' ment be? Na mindegy. De ha nem aludt egész éjjel, akkor mit csinált? Forgolódott? Magában beszélt -merthogy első "éccakája" volt a bús magány- vagy fohászkodott? Félt a sötétben? Különben meg készült börtön tetkóval? Nem vicc, na! Hátha egyszer eljátszhatja Pillangót!
Mellesleg -ha érdekelne valakit- az én éjszakám jól telt. Egyszer voltam kint vizelni, ez még belefér, így aztán még nem veszek Prostamol unot. Éber alvó vagyok, ezért egyszer felébredtem arra, hogy a kutya vakaródzik, egyszer meg arra hogy én. H'ába no viszketett a bal he ...! Bocsánat. Miért ennek nincs hírértéke?
Közben ha már felébredtem, kinéztem az ablakon és ott örömködtem kicsit a csodás látványban. Mármint hogy a kocsim még mindig négy keréken áll a félhold alatt.
Ugye? Ezeket mind, ezidáig nem is tudtátok. Nem tudtatok ti semmit sem eddig a pillanatig. Hogy tudtatok így élni emberek?! Hogy?
Akartok helyszíni közvetítést, ahogy vakaródzik a kutya? Vagy esetleg ahogy én ...?

1 megjegyzés:

  1. Igen. Egy frászt nem. Ez kell a népeknek, a silányság. Ezt direkt csinálják, hadd butuljon a nép. Meg kell csak nézni a műsorrendet, főleg a kereskedelmi csatornánál. A médiának, a tőkéseknek céljuk a szellemi, meg anyagi lezüllesztés. A miértekről itt írtam http://apa54.blogspot.com/2011/09/ovakodj-trukkos-tolvajoktol-avagy.html

    Ford Fairlane kalandjai tényleg csúcs. Fent van a gépen, megnézem ismét.

    VálaszTörlés