Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 31., hétfő

Tekerem, állítom ...

Úgy látom és olvasom, nem csak engem zavar ez az óra állítgatás. Most legutóbb a "Nem mondhatom el senkinek..." blogban olvastam róla Apánál, az "IDŐZAVAR" címet viselő írásában.
Én igazából nem látom be a jelentőségét, hasznát. Hajlamosabb vagyok azoknak a véleményeknek hinni, kik szerint anyagi haszna már régóta nincs, viszont egészségügyi problémákat meg sokaknál okoz. Márpedig ha okoz élettani panaszokat és megtakarítást amúgy meg nem, akkor bizony anyagiakban is veszteséget hordoz. Mégpedig azért, mert azoknál, kiknél hetekre szóló élettani problémákat generál, gondolom azok nem száz százalékban teljesítenek. Talán ideje lenne felülbírálni és valami mást kitalálni.
Guminál értem hogy van nyári gumi, meg téli gumi,meg ízesített ....... Oppá!
Az utolsót törlöm, az egy másik felsorolás. Na de időben meg minek nyári és téli?
Miért jó az a háziasszonynak, hogy egyik napról a másikra hirtelen átdobják a világosból a sötétbe és az egész napos robot után már sötéttel szédeleg ki a hipermarkecból és mehet a második műszakra. Férfiemberek némelyikének tök mindegy, mert így is, úgy is sötéttel veti ki a kocsma magából. No mindegy. Felesleges dolog lenne megint nekimenni egy "miért" felsorolásnak. Már jó ideje hogy a miértekre amúgy sincs válasz. Ez is csak egy dolog a sok közül, amin az egyszerű ember, úgy szép csendesen és egyszerűen elmeditál, de persze kérése nem hallatszik az égig.
Most akkor 23.40 van, vagy 00. 40?
Ennyire sötétben már tényleg tök mindegy. Csak néhány töklámpás világít az éjszakában. Sűrűsödik már a köd, megváltoztatja a kontúrokat. Izeg-mozog, formákat vesz fel és életet lehel a holt tárgyakba, elrejti az élőket.
Ilyenkor érdekes az éjszakai "őrjárat". Na én megyek!
.

1 megjegyzés:

  1. Ez mindenkinek rossz, de ahogy máson, ezen sem változtat az arra illetékes.

    VálaszTörlés