Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 14., péntek

Hadd szóljon a ...

Van itt ez a fegyverbalhé a Brad Pitt filmje körül, ki is borult állítólag a srác tőle.
Meg mások is sokan és mondogalódnak veszettül. Pedig nincs igazuk.
A TEK-nek van igaza! Jól csinálták.

Nekem leginkább a fegyverekért felelős szakértő -bizonyos Gajdos- dumája ütötte meg a fülemet. Mert azt nyilatkozta, hogy emiatt majd megnézhetjük magunkat, mert elmaradnak a nagy filmesek és tudjuk-e ki az a Brad Pitt? Meg még bizonygatja ő szakértősége, hogy a szállítmány teljesen rendben volt.
No persze! Úgy voltak hatástalanítva, mint a pálinkás flaska!
Kábé egy nagycsoportos tehetségével, kézügyességével és erejével ki is lehetett tekerni a csődugókat. Aztán már csak "tőccs"!
És még ez nevezi magát szakértőnek és polemizál ország-világ előtt! Én nem vagyok szakértői szinten, messze nem -bár nem tagadom, efféle jófajta AK-t "ettem is"- , azért azt nagyjából el tudnám mondani emlékezetből is, hogyan kell a magyar szabványoknak megfelelő módon hatástalanítani éles lőfegyvereket. Ráadásként az angol előírásoknak sem felelt meg, hiába állította azt is Gajdos.
Visszatérve Gajdos kérdésére. Igen, tudjuk ki is Brad Pitt. Sőt még azt is tudjuk, ki a felesége! Meg azt is, hogy néha még ebben az országban is be kell tartani az előírásokat. Úgy néz ki, Brad Pitt is meghallgatásra kerül az ügyben. Remélem egy dolgot -a többi mellett- megkérdeznek tőle. Miért alkalmaz "hozzá nem értő balfaszokat" szakértőnek?

3 megjegyzés: