Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 16., vasárnap

Lököd? Én is.

Orbán bejelentette, hogy újraindítják a kedvezményes lakáshoz jutást, úgy mint szocpol és úgy mint kamatkedvezményes kölcsön. Lesz megint mindegyik, csak az utóbbihoz még előbb ki kell kérni az EU véleményét.
Na ezt aztán nem értem! Ha a zsebünkből kell kivenni, akkor az EU véleménye le van szarva jó magasról -sőt még ha kell a törvények is-, de ha a zsebünkbe bele kellene tenni valamicskét, akkor meg számít a véleményük?

Idézek egy cikkből: -"határozottan vissza kell utasítanom minden megszorításokra épülő politikát -szögezte le Orbán Viktor ..."
Az arcátlanságának nincs határa!
Mint egy régi viccben. Cápák találkoznak:
- Na mit ettél ma?
- Párttitkárt.
- Azt meg honnét tudod?
- Nem volt bőr a pofáján!
Hát neki sem sok van és még vannak így páran odafent. Például a megmondó ember. Emberek. Mellesleg ezeket sem értem. Hiszik amit közvetítenek, vagy kurvára meg vannak fizetve? Hülye kérdés! Lóvé! Van az a pénz, amennyiért már két ujjával összecsippentve, előrehúzza az ember az alsó ajkát -mint a tányérajkú afrikai bennszülöttek- és közben párás szemmel gügyög: -ide hamuzzon inkább főnök!
Megvolt a módszerváltás, újra kellene gondolni a viccet.
Mit is enne manapság az a cápa?

Még a mai napig is megy a huzavona, mutogatás, magyarázkodás Szegedi Henrik  (†)az ország egyik legjobb motoros rendőrének halála ügyében. Az ügyészség szerint senki nem vétkes az ügyben a NNI állítólag hat embert gyanúsít. Most akkor kérdem én, milyenek a törvények, törvényi szabályozások, ha ennyire homlokegyenest máshogy lehet nézni, ítélni egy ilyen súlyú esetet? No és akkor ennyit ér, érdemel egy kiváló rendőr, a szaktudása, amit életében az asztalra tett, egy elismert "szolgáló", a hűsége, az esküje? Nem hallottam magas rangú parancsnokot "kiáltani" érte!

Kis nyúlfarknyi hírecskében olvasom, keveset tankolunk. Az év első kilenc hónapjában 2,5 százalékkal esett vissza az üzemanyag-fogyasztás. Érthetetlen mi?

Nesze nekünk olcsóbb apparátus! Jövő szeptembertől már  -az eddigi egy helyett-, három rokont, havert, ismerőst is foglalkoztathat minden egyes parlamenti képviselő. No persze a többet, többért! Így aztán az a helyzet áll elő -óvatos számítások alapján-, hogy a képviselők juttatásainak rendezésével megspórolt 100 millióval szemben kell majd 2 milliárd kiadás. Igaz lesznek új munkahelyek. Megint csak az a bizonyos kör és az udvara jár jól. Legalább -a látszat kedvéért- várták volna meg a kisebb parlamentet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése