Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 4., kedd

Oppá!

A bankok egy laza csuklómozdulattal megemelték a forinthitel kamatait. Ez például azt is jelenti, hogyha egy devizaadós a végtörlesztéshez forinthitelt venne igénybe -már ha kap- akkor a havi törlesztése több lesz mint volt.

Azért ez "érdekes", annak fényében nézve, hogy közben meg a bankok a végtörlesztés visszavonásáért hadakoznak, alkotmánybírósághoz, EU-hoz fordulnak. Például!
De nézhetem abból az aspektusból is, hogy ha valaki meggondolatlanul osztogatja a kokikat, meg a sallerokat, annak előbb vagy utóbb de valaki lenyom egy taslit. Egy!
Nahát akkor mondok egyet koki: -tartsd oda a másik orcádat is!

Azért az eddig is látszott, hogy Gyurcsánynak is van egy kis "belövése". Na de ekkora? Ha már egyszer meggyanúsították -még ha szerinte koncepciósan is- akkor azért lehetne annyi neki a padláson hogy óvatosabban hisztizik. Addig -és olyanokat- mondogat, fröcsög, vádaskodik míg majd ő maga adja kézbe a vádat.
Erre szokták volt mondani: -helybe megy a lófaszért!
.

1 megjegyzés:

  1. Anyám! Ott fent magasan úgy látszik annyira ritka a levegő, hogy mindenki elveszíti józan ítélőképességét, és olyanokat mond, amitől igencsak megütheti bokáját. Gyurcsány meg az ügyvédje ha ennyire hülye, megérdemli, hogy bevarrják.

    A bankokra, bankárokra jellemző a mohóság.

    VálaszTörlés