Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. február 15., szerda

Elkúrtad ...

Már unalomig elcsépelt, mondhatnám tövig lerágott csont, a Matolcsy féle cinikus -és a munkát hiányoló, amúgy meg emiatt a  pénzt nélkülözőkre nézve lenéző- kijelentés a 47 ezerről.
Lehetne. És mégsem az!
Mert a  jelek szerint "egy bolond ..."
És nincs vége. Most jön csak az igazi nagy baj!
Mert ha minden "csinált bolond", önmaga is készít újabb százat, hát akkor ....

Itt a legújabb. Zsiga Marcell. Egy gerinces főemlős, aki ki mer állni a kamerák elé ezzel a lehetetlen és vállalhatatlan szöveggel. Ki mer állni, holott ő maga 1,7 milliót keres.
Az naponta több- igaz bruttóban-, mint a felemlegetett összeg.
Ki mert? Szerintem ki kellett. Ki kellett állnia, mert most kapta meg az első számlát azért, hogy a törvénytelen módon felvett költségtérítési bulijából "szaros 150 ezerrel kimosta" a pártja. Azt hitte tán, hogy annyival megúszta? Hát nem!
Na meg aztán gondolnia kell a jövőre is. Zsiga hivatásos politikus. Ezt csinálja, mióta kiesett a padból. Lassan nincs más útja. Ha csökken a parlamenti képviselők létszáma, bent kellene maradjon. Bent, mert nincs hová visszamennie dolgozni. Ez a munkája. Vagy ha ott nem is, de a pixisben mindenképp maradnia kell. Meg is tesz ő ennek érdekében mindent. Politikai prostituált lett ő is. Simán hagyta magát segbekúrni!
Na halljátok! Ennyiért?! Nem 47 ezerért, hanem 1,7 milláért! Meg ami még jöhet.
És mi jöhet?
Az bizony. Újabb számlák!
És Zsiga teljesíti mindet. Egészen addig ....
Míg meg nem kapja a végszámlát! Mert az bizony nem a párt állítja majd ki.
Nem bizony. Hanem a választók.
Bizonyára számolt ezzel Zsiga is, csak bekockáztatott. Rosszul tette.
Bizonyára arra gondolt, ha egyénileg nem is nyer -márpedig kétlem én hogy ezt megbocsájtják neki a választói- akkor majd belistázza a hálás párt. Gondolom azzal is számolt, hogy esetleg emiatt majd a városi funkcióban ha nem is erősítik meg a választók, akkor majd jön a hálás párt és belistázza valamelyik testületbe valamelyik pártlistán. Hisz van lista temérdek. Van ám!
Csakhogy jelentkező is van temérdek! És a hálás párt elsősorban a nagyfiúknak hálás.
Azt hiszem Zsiga itt számolta el magát, de rendesen. Kisfiú még ő ebben a bandában.
Ha nem az lenne, hát nem őt áldozzák be a hazugságok oltárán.
Megérte neki? Egyelőre biztosan. 1,7 millából telik vazelinre.
Nahát Zsiga! Ezt elkúrtad. Ebből nem fogsz jól kijönni!
.

5 megjegyzés:

  1. Egy borjú amikor megszületik, ha nem is tudja, azért etetik, mert később tejelni fog, és szekeret húz, meg ha eljön az ideje, elcsámcsognak rajta.
    Itt a Kárpátmedencében nem sok szabadon fickándozó szürke marhával találkozunk.
    Lehet, hogy a liláknak jobb odafenn napnyugaton?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amennyire én tudom, a végeredményt tekintve teljesen mindegy a marhának, hogy szürke avagy lila, illetve hogy szabadon tartják vagy pedig elzárva.
      De! Az már nem mindegy, hogy a levágásáig milyen életet él? Milyen körülményeket biztosít neki a tartója?

      Törlés
  2. Egyetértek az előttem szólókkal, viszont azt nem egészen értem, hogy a 47 ezer miért pont annyi? Milyen számítások eredményezték ezt a végösszeget, a kiagyalójának? Én meg azt találtam ki, (jelzem már régen), hogy elüldögélhetnének ott a megválasztottak bérezés nélkül is, ahol most vannak. Épp annyira kevés vizet zavarnának, gombot nyomni meg úgy is lehetne. Sajnos ez nem érdekel senkit, akit illetne.
    Egyébként köszönöm, hogy jártál a blogomban, tényleg szebb lett a vasárnapom. Örültem Neked!

    VálaszTörlés