Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. február 23., csütörtök

Vannak még ...

...bátor emberek. Vannak bizony!
Csak reménykedhetnek benne egyesek, hogy majdcsak elfogynak egyszer.
Nem fognak. Sőt!
Én azt hiszem -és remélem is- nemhogy elfogynak, de egyre többen lesznek idővel. A rossz idővel! Mert ha mentül rosszabb lesz, annál több bátor ember fog felbukkanni.

Mint Tóth Imre Miklós olvasztár.
Ő az, ki az éhségmenetet szervezte Borsodból.
 Most bement Miskolc város közgyűlésére és oda tette Zsiga Marcell elé a papírt. Mifelénk csak A4-es névvel illette a szleng a lemondást. Persze, persze! Nyilván, Zsiga nem mondott le. Viszont a helyzettel sem tudott mit kezdeni. Nem bírta a srác a gyűrődést.
Tóth úrnak van esze, gerince, bátorsága. Zsigának viszont nincs tartása e pozíciójához.
Megroppant, mint a fagyott tikszar a bakancstalp alatt.

De nem csak Zsiga Marcell nem tudott mit kezdeni a helyzettel, mert Miskolc város polgármestere sem tett mást, minthogy villámgyorsan berekesztette a közgyűlést, mondván sérült annak a méltósága.
Hát ez van "narancsfejek". Ugye milyen szar érzés? Egyszer csak megértitek!
.

6 megjegyzés:

 1. Eleve reménytelenek indult vállalkozásuk, magyarul már az elején halálra volt ítélve. Nem értik, hogy mi lesz ennek a helyzetnek a vége. Addig kellene lefalcolni, amíg lehet. Nem veszik a lapot. Botorságuk miatt elmennek a falig., aztán úgy járnak mint az éji bogár Arany Családi körében: „Nagyot koppan akkor, azután elhallgat”. Csak az a baj, hogy a koppanásig nagyon sok bajt, kárt, szenvedést fognak okozni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg az, hogy ezek többször is elmennek koppanni.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Igen. Egy "gyönyörűre" lekorhadt tuskó.

   Törlés
 3. Egyre jobban látom az emberek sokféleségét. Jó példa volt a Megasztár pénteki válogatója. Tudnék párhuzamot vonni némely esetekben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokfélék vagyunk szerencsére. A válogatót most kihagytam.

   Törlés