Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. február 27., hétfő

Uff, uff!

Winnetou után szabadon.
Mondjuk legyen a meglepetés okán. Pedig hát ...
Hazudnak reggel, délben és este! Uff!

Mert mit mond Orbán Viktor?
-"a gazdasági elitet távol kell tartani a politikai döntéshozataltól".
És mit mond Ángyán József?
-"mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok", "maffiacsaládok, spekuláns nagytőkés oligarchák és a volt téeszeket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre".
-"A lemondott államtitkár szerint ez az érdekcsoport elérte, hogy "elfogyjon" körülötte a levegő, "ellehetetlenült a közös vidékstratégiánk megvalósítása, elkezdődött annak gyökeres átalakítása, adott gazdasági érdekcsoportok üzleti tervévé züllesztése, és megindult az állami földterületeknek a meghirdetett birtokpolitikai irányelvekkel gyakorta össze nem egyeztethető bérbe adása"."

De ez csak egy. Beszélhetnénk arról is, hogy Lázár János -majdhogynem ki is kérte magának- nem értette a kérdést, ami a készülő dohánytermékek árusítására vonatkozó törvényjavaslatra vonatkozott. (Trafik törvény.) Elmondása szerint a beterjesztést a frakció készítette. Azóta már kiderült az igazság.
A dohánylobbi készítette! Nevezetesen Continental Dohányipari Rt. Az már csak hab a tortán, hogy ez az anyag hamarább kikerült az EU asztalára minthogy hivatalos beterjesztéssé válhatott volna.

Vagy vegyük Budai Gyula "mesterrepülőt". Nagy zúgással, robajjal rárepült a Malév szerződés -legutóbb épp arra- titkos passzusára és azt lobogtatta is a kamerák kereszttűzében bőszen mint a véres kardot.
Azóta már kiderült, a Budapest Airport szerződését lobogtatta.

Uff, uff! Azért "sárga testvéreimnél" valami nem stimmel teljesen.
Erre jött rá Ángyán József volt államtitkár. Rászólt a "jó lelkiismerete".
Uff,uff! "Sárga testvéreim" egy része nem akar a kis főnökkel egy új "törzset" alapítani? Ángyán József már felismerte, az "emberekkel kell szövetséget kötni". Uff! Beszéltem!

6 megjegyzés:

  1. Én személy szerint sajnálom a szerencsétlen jobb érzésű fideszes képviselőket, meg a kormányzati posztokon lévőket, akik gyengeségük miatt még nem léptek le, mint Ángyán úr. Az alulról, és felülről kapott nyomás miatt, úgy érezhetik magukat, mint a cintányér között a levegő. Testük berzenkedik az idegi feszültég miatt, mely sokaknál már látható tüneteket okoz. Lásd Dúro Dóra Facebookos bejegyzését. http://magyarnarancs.hu/szuret?pageId=4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csakhogy a pénz nagy úr. Nehéz otthagyni.

      Törlés
    2. Elébb-utóbb ott fogják hagyni, ha maguktól nem, akkor majd lesz aki tesz róla. Remélem inkább előbb, mint utóbb.

      Törlés
    3. A Próféta szóljon a te száddal efendi ...
      és természetesen tartsa meg hosszan a te bölcsességed. :)

      Törlés
  2. Bár elfogyna már körülöttük a levegő-, igaz így is elég ritka lehet, az agyműködésüket tekintetbe véve.
    Egyébként köszönöm a látogatást: Megtaláltad a verset! Régen írtam már, de most eszembe jutott, a névről amit a blogodban választottál. Hittem, hogy oda csalogat.
    Örültem Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elszívják lassacskán saját maguk elől is.
      Köszönet érte! Én is Neked! :)))

      Törlés