Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2012. február 23., csütörtök

Vannak még ...

...bátor emberek. Vannak bizony!
Csak reménykedhetnek benne egyesek, hogy majdcsak elfogynak egyszer.
Nem fognak. Sőt!
Én azt hiszem -és remélem is- nemhogy elfogynak, de egyre többen lesznek idővel. A rossz idővel! Mert ha mentül rosszabb lesz, annál több bátor ember fog felbukkanni.

Mint Tóth Imre Miklós olvasztár.
Ő az, ki az éhségmenetet szervezte Borsodból.
 Most bement Miskolc város közgyűlésére és oda tette Zsiga Marcell elé a papírt. Mifelénk csak A4-es névvel illette a szleng a lemondást. Persze, persze! Nyilván, Zsiga nem mondott le. Viszont a helyzettel sem tudott mit kezdeni. Nem bírta a srác a gyűrődést.
Tóth úrnak van esze, gerince, bátorsága. Zsigának viszont nincs tartása e pozíciójához.
Megroppant, mint a fagyott tikszar a bakancstalp alatt.

De nem csak Zsiga Marcell nem tudott mit kezdeni a helyzettel, mert Miskolc város polgármestere sem tett mást, minthogy villámgyorsan berekesztette a közgyűlést, mondván sérült annak a méltósága.
Hát ez van "narancsfejek". Ugye milyen szar érzés? Egyszer csak megértitek!
.

6 megjegyzés:

  1. Eleve reménytelenek indult vállalkozásuk, magyarul már az elején halálra volt ítélve. Nem értik, hogy mi lesz ennek a helyzetnek a vége. Addig kellene lefalcolni, amíg lehet. Nem veszik a lapot. Botorságuk miatt elmennek a falig., aztán úgy járnak mint az éji bogár Arany Családi körében: „Nagyot koppan akkor, azután elhallgat”. Csak az a baj, hogy a koppanásig nagyon sok bajt, kárt, szenvedést fognak okozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg az, hogy ezek többször is elmennek koppanni.

      Törlés
  2. Egyre jobban látom az emberek sokféleségét. Jó példa volt a Megasztár pénteki válogatója. Tudnék párhuzamot vonni némely esetekben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokfélék vagyunk szerencsére. A válogatót most kihagytam.

      Törlés