Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2013. március 7., csütörtök

Egy civil szervezet

Nem is tudom, hogy kezdjem? ....
Először akkor kérdezek.
Mond ez a név valamit: Hét Olajfa Egyesület?
Nem? Akkor megtekinthetitek , katt: ide!

A Hét Olajfa szervezésében -"Vissza a jogállamot" rendezvénysorozat- melynek mai helyszíne Kaposvár volt.


Németh Péter főszerkesztő vezetésével, igen tartalmas beszélgetés zajlott dr. Lamperth Mónika, Harangozó Gábor országgyűlési képviselőkkel és Kaczvinszky Barbarával a Hét Olajfa Egyesület elnökével.
Ami nekem a leginkább tetszett, az az a tény, hogy a beszélgetés végig nélkülözte, a politikai életet manapság igencsak uraló indulatot és gyűlöletbeszédet.
Tények, érvek, lehetőségek, elképzelések s tervek hangoztak el.
Az elhangzottakról is írhatnék, akár oldalakat is, de nem teszem. Nem teszem, mert zömében a napi politikát érinti és abban, akit érdekel képben van, akit meg nem, az már amúgy sincs az oldalon. Meg aztán úgy gondolom, Barbara ír majd egy hiteles beszámolót, s azt a Békét Erzsébetváros blogon (katt: ide) majd olvashatja az érdeklődő.

 Végezetül, részlet róluk, tőlük:

"A Hét Olajfa (7 Olajfa?) egyesületnek nincsenek politikai céljai, nem akar a politikai versenyfutás részesévé válni. Egyet akar: összefogni, tömöríteni a jobbító szándékú embereket és programjain keresztül eljuttatni az üzenetét: jogállamot, békét, rendet, egyenlőséget akarunk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése