Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. május 26., csütörtök

Gáz van!

Gáz van! Az aztán van is, lesz is.
Azon az ominózus Kinizsi tagiskolai lakossági fórumon, ahol lakos nem is volt állítólag, csak az ellenzéki politikai erők beépített és kirendelt provokátorai, szóval, ott hangzott el az adat, hogy a tervezett gumiégető kéményén annyi kén fog kiillanni -a tisztítást követően is- mint amennyi ként kipufog Kaposvár összes gépjárműve!
Nem mi mondtuk, hanem a Homatech szakértője!
S, hogy miért jött most nekem ez elő?
Mert az éjszaka során, becsípődött.
Újfent, először szóváltásba, majd vitába keveredtem,
egy "régi ismerőssel".
Én még emlékezek rá, ő már nem biztos.
A szóváltás, most is, az alpári stílusa miatt keletkezett, nemigen veszem jó néven tanult embertől, s attól ki felelős beosztást bitorol. Nem engem becsmérelt ugyan személyesen, hanem mindenkit ki ellenzi a gumi krematóriumot.
Annál inkább tartom, adjon magára, hivatalára, feletteseire, stb. Van egy szint!
Minekutána ezt tisztáztuk, remélem legalább is, vitát nyitottunk a pacsker fonnyasztóról.
Mi másról?
Magam részéről, mint biztonsági őr -őrzöm asszonykám álmát- akár egész éjszaka is ráérek párt fanatikusokkal vitázni.
Legnagyobb baja vitapartneremnek, hogy a hozzá nem értők miért kérdőjelezik meg eme "egészségügyi létesítmény" létjogosultságát.
Nos, akkor csípődött ez be nekem ezekkel a gázokkal, de már csak reggel írtam meg neki. Azóta emészti gondolom, mert még nem tudom a hatását.
De egy biztos!
Abban nekem igazam van, hogy már a kén kifüstölgés duplájára emelése is bőségesen elég indok egy laikus, nem gumiolvasztár mezei állampolgárnak az aggályoskodásra!
Már miért kérnénk? Ha erre vágynánk, akkor uccu neki, költözés egy nagyvárosba és: "szíjjál gázt babám"! Vagy nem? Már megint rosszul látom?
Az bíz saját döntésünk volna, nem pedig így, hogy ide pakoltatja a város első embere az orrunk alá s parancsba adja, szívd!

Lefordítom, nagyon magyarra! Oké?
Ha bárki is, odatelepedne az erkélyem alá, s berendezkedne életvitelszerű ott fingásra, amit rendre behordana a szél az ablakomon, akkor jogom lenne felszólítani, húzza már odébb a büdös valagát!

Ui.: A pacsker! Ha az általunk elhordott kínai gumi pacskerokat is itt hamvasztják, hát olyan büdöset még nem "szekszuált" ez a vén Európa! Az már újonnan is ... talán újonnan is újrahasznosított, mert egy pártól is bűzlik egy stadionnyi méretű üzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése