Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. május 25., szerda

Még csak tűzszünet sincs!

Olvastam a lelkendező írást, amely arról szólt, a Homatech véres fejjel vonult vissza és nem tart több lakossági fórumot a gumi olvasztó tárgyában. Én óva intek a túlzott örömtől, elbizakodottságtól, a győzelmi mámortól meg pláne!
Nincs ok ujjongani!
Ezt még csak sikerként sem tudom megélni, mert az én olvasatomban mindössze annyi történt, ezentúl nem állnak elénk, nem lehet a szemükbe mondani a véleményünk, a fejükre olvasni a kétségeink, nincs vita!
Nem megfutamodtak!
Csak maroknyi seregük kivonták a tűzvonalból!
Kivonták, de afelől semmi kétségem, ez még csak tűzszünetet sem jelent!

Majd előállnak valamivel, s erősen kétlem, hogy olyasmivel ami az ellenzők malmára hajtaná a gumit. Én, ellentétben az cikkíróval arról sem vagyok meggyőződve, hogy Szita Károly magára hagyta őket. Sőt! Inkább úgy hiszem, kész részt venni az ellenzők altatásában és lejáratásában.

Élő példa erre az a nyomtatott papírtermék, mely magát független és közéleti hetilapként mutatja be és hetente, jelenik meg. Soha nem volt független, egy másodpercre sem!
Természetesen, igen nagy terjedelemben jelenteti meg azt az ominózus közvélemény
-kutatást, ami 800 fő megkérdezésén alapuló, erősen kétségbevonható eredményt hozó lekérdezés volt. Én nem mondom nem volt, de azt mondom, mert így van, nekem még nem sikerült olyan emberre akadnom, aki azt mondta volna a szemembe: -engem megkérdeztek! Pedig, bizony mondom, senki válaszára nem vagyok kíváncsi, azt tartsa meg, csak mondja már végre valaki ....!
Azt sem állítom, hogy az eredményt Schenk-i nem hiszi el, mert ő biztosan.

A másik, amit volt pofájuk írásban is megjelentetni, az a Kinizsi Lakótelepi Tagiskolában tartott lakossági fórumról, eddig is terjesztett "Tömény hazugság"!
És ez, a 28000 példányban megjelenő írott termék, magát függetlennek meri nevezni!
Közéletinek meg azért nem tekintem az elkövetkezendőkben, mert ti "független" szekértolók, csak azt szeretnétek, hogy olyan legyen a közélet, mint amit volt képetek állítani a lakossági fórumon megjelent lakosokról.
Szeretnétek, mert akkor könnyebb dolgotok lenne!

Zárásként, csak megismételni tudom, még csak tűzszünetnek sem tudom tekinteni a Homatech lépését, meghőkölésnek pláne nem, Szita Károly sem állt ki mögülük, nem próbál kifarolni, nem vonta vissza hűséges áskálódóit sem.
Ez a lépés megtévesztés, ez csapda! Nem kellene belesétálni!

2 megjegyzés: