Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. május 7., szombat

Gumi ügy

Lakossági fórum lesz Kaposváron, a tervezett, szerintem tévesen gumi égetőnek nevezett, beharangozott beruházással kapcsolatosan.

Én nem vagyok egyelőre sem híve, sem ellene, tekintve a tárgyban eddig bedobott kevés információt és az is ellentmondásos.
Sajnos, egyre inkább nem tudom eldönteni ebben az országban, hogy épp ki hazudik, s ki mond véletlenül igazat. Vannak, általam fajsúlyosnak vélt kétségeim ami afelé terel, ne legyen!
Épp ezért, érdekel a fórum, s remélem ott is leszek!
Az viszont most meglepett, hogy a legnépszerűbbnek mondott közösségin létrehozott esemény -tőlük kaptam én is meghívót- által kiosztott egyezer meghívó ezidáig 161 érdeklődőt és 55 résztvevőt produkált.
Ez, azt hiszem közöny a köbön! Márpedig ha közönybe fullad, akkor megvalósul!
Megvalósul, mint minden fideszesek által dédelgetett dolog, a többség közönyével!

Ezért hát emlékeztetnék. Hotel Kapos - Kaposvár 2016.05.09. 18.00-kor lakossági fórum a tervezett gumi újrahasznosítóval kapcsolatosan. Érdekeljen, légy ott, hogy a gumi ügy, ne váljon a közösségi közöny segítségével, egy újabb szar üggyé!

1 megjegyzés: