Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 5., hétfő

Segítsetek! Kérlek segítsetek!

Ma, amikor beléptem, nem róla akartam írni.
De úgy érzem, róla kell!
Róla, mert ő, az ő megkeresése most sokkal fontosabb mindenki másnál, minden más ügynél.
Kaposváriak! Sokan vagyunk. Legyen sok nyitott szempár. Figyeljetek!
Kérlek segítsetek!
Neki. A családjának. Szeretteinek.
Két felnőtt gyermekem van, de azt nem merem kijelenteni el tudom képzelni amit éreznek. Nem hiszem.
Gyanítom, magamból kiindulva, hogy a kétségbeesés és az őrület határán állhat a család.
Cselekednének, mennek, keresik, segítséget remélnek! Nyújtsunk segítséget!
Ki mit megtehet!
Ha mást nem, hát juttassátok el Karolina fotóját, a felhívást minél több szempár elé.
Ki elé eljutott, vésse az agyába, fényképezze rá a retinájára és nyitott szemmel járjon!

Nem kell, hogy innét vigyétek tovább, nem vágyom sem több látogatóra, sem nagyobb ismertségre. Így pláne nem. Nem Karolina által, hanem Karolináért!

Vigyétek a fotóját, hírét a SONLINE híradásáról. Vigyétek az Eltűnt emberekért- .. oldaláról. Vigyétek máshonnét. Nekem mindegy honnét, csak kérlek vigyétek hírét, fotóját, a felhívást! Nagyon szépen kérem, kaposváriak. Segítsetek! Kérlek segítsetek!

Vas Karolina ... 18 éves ... Eltűnt: 2016.09.02. Kaposvár
165 cm magas ... 51 kg ... vékony testalkatú, kék szemű, barna hajú.
Eltűnésekor fekete halásznadrág, szürke felső, fekete sportcipőt viselt.

Jegyezzétek meg kérlek ezt a pár adatot, jegyezzétek meg az arcát, mosolyát, fürtjeit.

Nem tudhatja egyelőre senki eltűnése okát, nincs is helye a találgatásoknak. Eltűnt!
De valahol lennie kell! Meg kell lennie! Segítsetek.

Hölgyek! Nézzétek el nekem, de mostantól nem csak szépségetekért nézlek meg benneteket, hanem mert Karolinát keresem. Így lesz, míg meg nem lesz!
Kaposváriak! Ismerősök s ismeretlenek! Kérlek benneteket. Segítsetek!

9 megjegyzés:

  1. Ez csak nyavalygás! Inkább több infót az eltűnése körülményeiről!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva! Ha adok -csak épp nem tudok- több információt, akkor ön tudja hogy hol van? Akkor megtalálja? Mi ön? Parafenomén, vagy sztárnyomozó? Nem tudom a hozzászólását hová tenni! Úgyhogy nyavalygok tovább!

      Törlés
  2. sziasztok bizunk a joistenbe hogy visza kelüla lányuk vagyis elöl kerül fogjatok ösze és imát kozunk együt hogy a kaposvári lány kerülyön elöl ha bele gondolunk mit érezneka szülei agyunk hitet nekik hogy elöl kerül az ösze fogás az nagyon fontos egyre töb lány vesz el föleg tinédzserek imát kozunk együt hogy vala hol van az lene jo ha élet jelet adna magárol

    VálaszTörlés
  3. szasztok kaposváriak aki tud valamit eröl a kis fiatalányrol szolyon a szüleinek szegények mitérezhetnek hogy nincs velük alányuk bizunk bene hogy él nincs baja aszüleinek meg kivánom hogy kerülyön elöl alányuk ngyon szurkolunk érte

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm zolee234! Köszönöm önnek is és mindenkinek aki velünk együtt "nyavalyog"!

      Törlés
  4. A rendőrségnek tudott adni több infót? Ők megtalálták? Vagy ők se parafenomének? Akkor mégis mit vár az internettől? Nem ismerjük a csaladiviszonyát, korát illetően felnőtt ember....

    VálaszTörlés
  5. A rendőrség rendelkezésére álló információ nem az én ügyem így arról nekem tudomásom sem lehet, így aztán pláne nem az én kompetenciám nyilatkozni róla.
    Nincs tudomásom róla, hogy a magyar rendőrség igénybe veszi avagy sem bizonyos eseteknél a parafenomén képességű emberek segítségét.
    Azt, hogy mit várok az internettől, szerintem egészen jól megfogalmaztam az írásban.
    Nem dicsekvésként mondom, hanem tény, 2016.09.07. 0:00-ig 18037 oldalmegtekintést regisztrált a számláló, tehát kijelenthetem, sokan meg is értették.
    Karolina fotóján szerepel egy felirat -mellesleg a felhívásomban rámutató linket is helyeztem el-, ahol bővebb információk is vannak róla, s tőlük is meg kellene kérdezni mit várnak az internettől?
    Mint mondtam ott megtalálható minden információ róla amit a családja publikusnak ítélt. S mellesleg hadd kérdezzem meg, ha "korát illetően felnőtt ember...." akkor ezzel mire utal?Nem kell aggódni érte, nem kell keresni vagy ...?

    VálaszTörlés
  6. Nagy köszönet mindenkinek, ki felkarolta ezt a felhívást, próbálkozást és tovább vitte! Köszönöm! A siker legyen veletek!

    VálaszTörlés
  7. Karolina megkerült!
    Beírom, illesztem ide is a saját írásomra mutató linket, mert a "Segítsetek!" már nincs az irányításom alatt s mint a számlálón látom pörög tovább.
    Sajnos a közösségi oldalak jó tulajdonsága, hogy ha a megkerüléséről szóló híreket nem osztják olyan intenzíven, mint a kutatásra felkérőt, akkor ugye ennek a felhívásnak piszkosul nagy az előnye ...

    http://tukorrokut.blogspot.hu/2016/09/karolina-megkerult.html

    VálaszTörlés