Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. október 10., hétfő

Mindenki "Fletó"-ja

Gyurcsány Ferencre nyugodtan mondhatom, mindenki ..., mert nemigen van ember e honban kit közömbösen hagy a személye.
Mindenkit megérint. Kit így, kit úgy!
Van aki kedveli, egyesek szerint ez a szám csekély, de ki tudja?
Van kit közömbösen hagy a személye, vagy nem is hallott róla. Szerintem ezek száma a csekély.
És van ki gyűlöli, egyesek szerint ez a többség, ez a legmagasabb szám. De ki tudja?
E tárgyban nem volt közvélemény kutatás 15 milliárdért.
Azért lyukadtam ki ide, az eredménytelen és érvénytelen népszavazásra, mert most, hogy Orbán a népszavazást használja hivatkozási alapul a "gránit szilárdságú" alaptörvény újabb módosításához, hát Gyurcsány Ferenc és pártjának többi parlamenti képviselője ezentúl bojkottálják a parlament működését. Magyarán, nem vesznek részt az üléseken és a munkában. Ez alól kivétel a 2/3-os törvények szavazása, azon megjelennek. Mielőtt bárki is felháborodna, hogy akkor mire fel veszi fel ..., nem veszi fel. Nem kapják meg a tiszteletdíjukat!
Minden bizonnyal, Gyurcsány ezen lépése is nagy visszajelzés hullámot fog gerjeszteni. Így is, úgy is. A szocialisták elnöke elfogadhatónak tartja. Mások meg majd nem.
Azzal a vélekedéssel, hogy Gyurcsánynak az elhíresült beszéde után el kellett volna tűnni, én is egyetértek. Azzal is egyetértek, neki köszönhetjük a Fidesz 2/3-os uralmát.
De azzal már nem, hogy ez az uralom miatta tart még ma is. nem! Volt a fiúknak egy négyéves bemutatkozó ciklusuk és hogy újraválasztottuk őket, ahhoz már Gyurcsánynak semmi köze!
Az ég egy adta kopasz földön semmi köze nincs hozzá!
Akkor, ő már nem volt akkora tényező. Az igaz, a kiválásakor meggyengítette a szocialistákat, de azok nem sokat tettek a szakadást követően a megerősödésért.
Azóta sem. Van akinek elege van már a"Orbán fóbiából", nekem meg elegem van a Gyurcsány fóbiából. Meg Orbánból és a bandájából!
Minden demokratikus és nem demokratikus párt vegye tudomásul végre, hogy az őszödi balhé követően nem vonult vissza. Gyurcsány volt, Gyurcsány van, és a franc aki tudja meddig lesz! Volt rá hat év orbáni uralom, ami alatt a demokratikus ellenzéknek is lett volna ideje megszokni Gyurcsány létezését.
Ha már Orbánt nem tudták megszokni, legalább szokták volna meg Gyurcsányt!
Gyurcsány van, de nem akkora a súlya, hogy vele kelljen állandóan foglalkozni.
Főleg nem a demokratikus oldalon. Nem ő a súlyos! A súlyos Orbán!
Ha a demokratikus baloldalnak volna ereje a súlyosabb probléma megoldására, utána minden bizonnyal volna erejük Gyurcsányra is. Hat éve nem képesek a probléma súlyozására, nem képesek összekapni magukat, képtelenek erőt felmutatni és ez az
oka annak, hogy Orbán és bandája még mindig a nyakunkon ül.
Az már a demokratikus baloldal sara nem pedig mindenki Fletójáé!
Akik Gyurcsány bűneit súlyosabbnak tartják mint az Orbán kormányok hat évének bűneit, azok nekem hiába szövegelnek, mert el sem hiszem, hogy le akarják váltani
ezt a hatalmat. Azok ne szájaljanak! Azok behódoltak, csak nem ismerik be!

4 megjegyzés:

  1. Az összes "ellenzéki" pártnak egyetlen megoldása maradt az eredménytelen, és érvénytelen népszavazás után , mint kivonulni. Ameddig nem teszik, bizonyítják a kollaboránságukat. Igazság szerint már jó pár éve esedékes a bojkott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A frakcióval rendelkező pártoknál ez nem ennyire egyszerű.

      Törlés
  2. Lehet megoszto, lehet csak annak akarják beállítani. Egy viszont biztos, hogy amíg az ellenzékben nincs ember rajta kívül aki visszamenne "autó fenyezonek " vagy tanult szakmajahoz, ha egyáltalán van neki, addig csak megélhetési politikusok soha nem fogják hazáját nézni, csak a saját zsebet. Ezt megtanultam most az oszben. Senki ne gondolja, hogy pár kivetelen kívül vannak emberek. Sot olyanok többen akik dolgozni sosem akartak es nem is akarnak. Nemecsek erno

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hová lehetne például Orbánnak visszamennie? Nincs vissza, hisz tanult szakmáját soha nem űzte, csak visszaélt a tanultakkal. De ő csak egy példa, tele velük a kormány. Ezek azért tanultak jogot, hogy játszadozhassanak vele. S ezáltal velünk.

      Törlés