Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 29., szombat

Gyurcsány megzakkant?

Mi a franc hozhatta elő Gyurcsánynál ezt a láttam egy-két papírt valakinél, de nincs nálam, viszont olvastam, hogy az Orbánról olyanok vannak, de olyanok! Sakkban tartható. Megjegyzem az nem matt! Sakkban még hozzá az oroszok által!

Ultimátum! Orbán jelentsen fel és akkor majd a büntetőeljárásban az írások tulajdonosa kénytelen lesz kiadni. Ha meg nem tesz a miniszterelnök feljelentést akkor bűnös!
Kissé kusza ez, kissé zavaros és én több ponton is nem értem, aggályosnak tartom!
Például. Ha Magyarországon ma valaki efféle adatok birtokában volna és ártani akar vele Orbánnak, akkor miért csak mutogat? Miért? Mi ő cukros bácsi? Vagy sáros maga is? Mert ugye aki mutogat az könnyen rászokik a lopásra, tartja a mondás.
De ha mégis ellenállhatatlan mutogathatnékja van, miért pont Gyurcsánynak? Vannak a mai porondon erősebb emberek is.
Vagy például. Ha efféle kőkemény anyaga van de ártani meg nem akar vele Orbánnak akkor pláne miért Gyurcsánynak mutogat? Hülyére akarja venni? Mert ugye az is logikusabb volna, van efféle terhelő adata a mutogatósnak, de nem akarja vele kicsinálni a miniszterelnököt, hát megkeresi a kapcsolatot aki majd összeköti a kellemetlent a hasznossal ... van az a pénz! És a mutogatósnak máris kellemes!
De például! Honnét a fura képzelgése a volt miniszterelnöknek, hogy teszem azt Orbán beperli és ez az ügyészség majd meg is találja a mutogatóst, pláne az anyagot? Hisz nem évek óta arról papol Gyurcsány, hogy ez az ügyészség pon(l)tosan a kormány kezében, zsebében ... mit tudom én, hogy még mijében van!
Vagy például. Ha ez így működik, hogy a feljelentés utáni kötelező nyomozásban,büntetőeljárásban úgyis előkerül a cucc és akkor Orbánnak "konyec", akkor miért fordítja ki az ügyet Gyurcsány? Ha annyira biztos a dologban, ha annyira egyértelmű a miniszterelnök bűnössége akkor miért nem maga teszi meg a feljelentést?
Gyurcsány most mindössze annyit ért el, Orbán kiröhögte, levegőnek nézte és kinyilvánította, hogy a volt miniszterelnököt komolytalannak, súlytalannak tartja.
Megzakkant Gyurcsány a nagy igyekezetben?
Ezzel így ebben a formában Orbánnak nem ártott de Orbán híveinek használt, magának nem használt, talán nem is ártott de inkább igen és a híveinek sem hiszem, hogy használt. Egy olyan lufit kezdett Gyurcsány fújni, amit ha túl fúj akkor elrobban és jól képen vágja. Megéri? Szerintem baromság!

4 megjegyzés:

  1. Ne csináld! Egyértelmű számomra. Látta a dokumentumot, de hivatali úton akarja kikérni.
    Ez sem szegi kedvét a rá szavazóknak.
    Ne dühöngj! Lassú lesz a változás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem egyértelmű. Hivatali úton akkor is kikérhetné, ha feljelenti Orbánt! Ő mondta, hogy ez hazaárulás. Ha igaz amit állít, akkor nem is vitatom, akkor az. És ha ő ezt tudja, nem tesz feljelentést egy ilyen súlyú bűncselekmény és a bűnelkövető ismeretében akkor Gyurcsány jogilag bűnpártoló!

      Törlés
  2. Szerintem meg nem baromság. Nagyon is logikusak a történések. A látszólagos ellentétek ellenére Gyurcsány Orbán puszipajtása, meg viszont is. Ők titokban tárgyalnak egymással. Mindkettejük közös célja, hogy fenntartsanak egy lázas állapotot, amiben kiélhetik perverz hatalmi vágyaikat. S ez sikerül kis nekik. Egyeztetnek egymással. Nagy sakkjátékosok mindketten.

    VálaszTörlés