Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 20., csütörtök

Mi jár a fejetekben gazemberek?

Annyi, de annyi mindenről lehetne, kellene írni, hogy azt hiszem mind kihagyom és csak úgy csapongok .. Nem mondom, hogy csacsogok, mert akkor direktben is rám nyomják ezek az agyhalottak a buzi címkét.
Címkézni nagyon megy nekik!
Nem is Soro(s)lom.
Hanem vannak kiemelten "tetsző" dolgok. Mint például a nemzetinek beharangozott konzultáció.
Ugyebár, a legendás idézet valahogy úgy szól:
-mindenki annyit ér amennyije van!"
A kormánynak eddig van százezer s még pár ezernyi konzultációs íve.
8 millió 250 ezerből! Hát ennyit értek! Tokkal s vonóval! Orbánostul, Lázárostul, végig az egész kompánián, úgy együtt! Ennyitek van, ennyit értek!
De kiemelten "tetszik" a bajszos őrségének felfegyverzése is. Hogy aszongya: -"időnként át kell gondolni a rendelkezésre álló kényszerítő eszközök ..." Át!
A gránátvetős drónvadász alegység létrehozása legalább annyira tetszetős ötlet, mint a "kerékpáros bálnavadász zászlóalj!"
Nyilván, a tüntetők könnygázgránáttal való terelgetése csak az én agyamban fordult meg. Merthogy a vetőcsövek abban hatékonyabbak mint "pókember" üzemben.
Bár az sem kizárt! Csak nem drónra. Kiemelésre. Hangadók kiemelésére!
No de! Ez "kismiska"! Mire kellenek a mesterlövész puskák? Kit akarnak vele, s mire kényszeríteni mondjuk már ezer méterről? ... Térdre!
A terrorveszély eddig is megvolt! Nem fokozódott hazánkat illetőleg. Ezek a dolgok előkaparása most egyértelmű fenyegetés. A rendszeressé váló civil demonstrálókkal szembeni nem is nagyon burkolt fenyegetés. Mi jár a fejetekben gazemberek?
Szorulnak a farpofák? Beleszorult a zabszem? Fogy a mögöttetek lévő erő? Száz néhány ezer még aki a hülyeségeitekre tevékenyen is vevő? Ki tudtok majd állítani ellentüntetés címén, talán ha százötven kopasz, bőrnyakú kétajtós szekrényt magatok mellett? Meg pár agyalágyultat? Ritkul a levegő mi?
Apropó a demonstrációk. Az egy külön történet, hogy micsoda egy felhajtást csináltok egy ekkora nagy-nagy garázdaságból, hogy ugye vízfestékkel dobálózni. ... Meg, hogy az utca embere miket skandál rátok, ugye? Mert az nektek sértő!
S kérdem én! Amikor a tiáltalatok kivezényeltek Molotov koktélokkal dobálták a rendőröket, autókat gyújtottak fel, épületeket fosztottak ki, törtek, zúztak, felégettek?
S miket skandáltak? Emlékeztek még? Az bezzeg belefért! Ugye?
Hát ne viszkessen itt egyik gazember tenyere se, ne feszegesse egyik se a pofonládát!
Mert emitt, ezen az oldalon sokkal több a tenyér! Több a pofonláda! Több a beszorult pofon is! Kár lenne ezeket kiprovokálni! Kár lenne elő s magatokra hívni!
Tudjátok gazemberek, a verekedés akkor kezdődik, amikor a megütött visszaüt!
Ésszel hát odafenn! Ésszel! Ha még maradt egy csekélyke!

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem is. Egyre többen besokallnak a szimpatizánsaik közül is. Ha én Orbán párti volnék de a gyerekem meg nem, aki ott tiltakozna a többiekkel a hatalom meg ilyen stílusban, hangnemben beszélne róla, sőt most már a fenyegetettség veszélye is erősen feltételezhető, hát ...
      A gyermekeinkről van szó! Akár ott van épp, akár épp nincs de lehetne, de lehet bármikor!

      Törlés