Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2017. április 8., szombat

Vizuális szennyezés

Kínai Nagydíj - Sanghaj
Haj! Haj! Haj! Nagy a baj!
Én még ilyen mértékű vizuális környezetszennyezést és a képi sajtókon keresztül szabadon terjesztett vizuális szennyezést nem mostanában láttam!
Ez már a retinára vetített agymosással ér fel. Háttérképekkel végrehajtott sumák agymosás!
Ennyi vörös csillagot!
Elképesztő! Ez a cég sumák módon felvásárolta a nagydíj szinte összes reklámfelületét.
A kínaiak meg hagyták! Vörös csillag a hidakon! Vörös csillagok a pálya mentén szinte végig! Néhol majdhogynem egymást érték!
A pilótáknak persze majdnem mindegy, háromszázas tempónál a sok csillag már egy vörös csíkká olvad. Az meg nem tiltott jelkép. Na de mi! Mi nézők!
Nem lehet, hogy direkt csinálják? Összebeszéltek a kínaiakkal. Nem kellene ezt megtorolni? Nem kellene hadat üzenni? No nem Kínának! Ámbár ....
Ha meg tudjuk védeni egész Európát. Mi vagyunk Európa spártai népe! Egy spártainak ez az arány jó esély! Csak hová temetünk ennyi sárga harcost?
Ezért inkább mégse ... De a Heineken igenis kihúzta a gyufát, kiengedte a palackjából a rossz szellemet. Le kellene porolni az aktájukat, azzal meg őket!
Mellesleg mondom, holnap, reggel nyolctól (magyar idő szerint) futam. 56 körön át lehet szemezni a vörös csillagokkal. Közben megiszom a negyedik palack söröm, s azzal teljes lesz a kollekció a könyvespolc tetején. Miként ígértem!

2 megjegyzés: