Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. június 25., hétfő

Bokaszaggató, térdszalag nyújtó, csonttörő

Kaposvári lépcsők! ... Úgy gondolom, ebből lesz majd még egy, külön foglalkozok majd vele, mert kiemelt helyen van, és ráadásként megint csak egy kontár meló!
Nem könnyű dolog a felújítás én belátom, de azt meg lássák be mások, "hót" felesleges valamit felújítani, ha a javítás után szarabb lesz mint volt a javítás előtt.
Nem nevesítem képkockánként a lépcsők helyét. Két okból sem. Az egyik az, hogy bizonyosan nem teljes az album, s vannak még ehhez hasonló, de nagyon remélem ezeknél azért lényegesen nem rosszabb lépcsők is, és mert nem teljes a képalbum, nehogy sértődés legyen azért mert az övék kimaradt.
Övék! Kié is? Ezek a lépcsők a városé s mi meg használjuk. No nehogy valaki idevágja, hogy ingyenesen, s most épp nincs pénz a rendbetételre! Nem "ingyért"! Fizetjük a "járdakoptatási díjat" a kommunális adóban!
A másik ok pedig az, nem csak én vagyok kaposvári! Vegye észre aki itt él, vegye észre mielőtt kifordul a bokája, vagy a térde, mielőtt szalagszakadást szenved, vagy mielőtt csontja törik! Aki itt él, él, hát lássa meg, tegye szóvá!
Volt nekem anno vesekövem. Első körben azt javasolta a dokim, sok folyadék és sok lépcsőzés. Szökdelés a lépcsőkön, hogy a rázkódás lehozza s megszülhető legyen. Végül is bevált, de nem ezeken a lépcsőkön. Ezeket elnézve, ha itt a kaposvári utcákon felvállalom, akkor már én lehetnék a platinaember, és tán még most is kenegetnék rám a gipszet a balesetin. Mint a nászasszonyomra.
Neki, egy ilyen lépcső részese volt p(l)atinás nyílt bokacsonttörésének.
Azért, egy lépcsőt külön is kiemelnék ebből a sorozatból.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületéhez levezető lépcsőket!
Na az a lépcsősor, mindennek az alja!
Szégyen s gyalázat, hogy ahol ennyi ember szolgál, és ahová rengeteg ember jár be ügyeket intézni, ott ez, az "akadálymentes" lépcsősor fogadja!
Már a lépcsősor látványa is botrányos!
Egy részét már lánckordonnal lezárták, de senki ne hozza ezt fel védekezésként mert nagyon csúnyát fogok rá reagálni, ugyanis a le nem kordonozott része, az amit használni kell, hát az a szakasz sokkal szarabb mint az elzárt!

Tekintve, hogy -jogos észrevétel volt- az animált képbemutatás csak rövid ideig mutat egy-egy kockát, nehezebb az alaposabb megfigyelés, készítettem egy "Ez is Kaposvár" címet viselő albumot. Abban, a képek egyenként is szerepelnek, alaposabban megtekinthetők. Az ilyen tárgyú írásaim képei ezentúl abba az albumba kerülnek -visszamenőlegesen is behelyeztem-, és minden poszt végén beillesztem az album nevét ami egyben hordozza az oda irányító linket is.
Így: Fotóalbum, - Ez is Kaposvár -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése