Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. június 20., szerda

Mostanra, idegesít a hallgatás

Mostanra idegesít a csend! Idegesít a hallgatás!

Idegesít, mert nem értem, mire a hallgatás? Mire a csend? Ha ennyire minden mindegy, akkor mire a szó? Mire a kevesek szava? Mire az enyém?
Lefolyt már annyi víz a Dunán, hogy levigye a választásokon vesztesek "könnyeit". Ha volt könnyük egyáltalán.
Mert nem látom az ellenzéket!
Nem látom a szerveződő ellenállást a disznóságokkal szemben, nem hallom súlyos dolgokban a szavuk, nem látom a tiltakozást. Felőlük sem, a társadalom felől sem.
Azért akárhogy is szépítgetik, csűrik csavarják kormányoldalon azt a kétharmadot, az a kétharmad szavazatokban nem volt meg! A szavazatok fele az ellenzéki oldalra ment!
Azért az ötven százalékért valami visszajárna! Visszajárna nekünk, akiktől kapták!
Nem veszem elő egyenként az ellenzék pártjait, mert mindtől járna!
Járna az, hogy felemelik az ellenzékiség zászlait -függetlenül attól, hogy milyen pártcímert hímeztek rá-, felemelik, nekünk lengetik!
Felemelni, meglengetni, nem pedig meghajtani a kétharmad előtt!
Hallgatnak az ellenzéki pártok, hallgat az ellenzék is. Van tényleges ellenzék?
Van itt ebben az országban még egyáltalán ellenzékiség?
Nincs egy szó sem, egy hang sem, egy ellenlépés kísérlet sem, semmiért amit a kétharmad nevében elkövetnek!
Szemrebbenés nélkül nézi mindenki a maradékok további bedarálását, beszántását, itt senkit nem zavar a bírók hazaárulónak titulálása, nem zavar senkit, hogy gyakorlatilag bárkiből, bármikor bűnelkövetőt fabrikálhatnak, senkit nem érdekel az alaptörvény újabb módosítása, senkit nem zavar a stop Soros, senkit nem zavar itt semmi! Senkit?
Nincs semmi! Az ég egy de kopasz földön semmi! Az ellenzéki érzelműek, ugyanazokat a baromságokat osztják újra, újra és újra, ami már ezerszer lement, ezerszer elmúlt, és amik zöme lényegtelen baromság! Miért is? Azért, mert nincsenek véleményformálók, nincsenek olyanok akik felkapnák az újabb híreket, a valódi híreket, a valódi problémákat! Ez lenne az ellenzéki pártok és "nagyjaik" dolga!
Az nem hír, az semmi, az egy kalap szar, hogy minden hétre jutnak egyesek, akik elindítják újra és újra, majd telenyomják a közösségi felületet azzal, hogy Orbán cigány! És ha az? Akkor mi van? Az a lényeg? Nem az amit tesz?
Ha teszem azt az is volna, akkor sem az a lényeg! Hanem az, amit cselekszik ő, és cselekszik a nevével jelzett kormány! Az a kormány, ahol ha tényleg cigány is volna, akkor azzal kisebbségben lenne!
Ennek a menetrendszerű hangoztatása csak egyet mutat, hogy akik ezt hajtják, azok ha ellenzékinek vallják is magukat, hát éppúgy rasszisták! Éppúgy!
A lényeges dolog az, amit a viselkedésünkkel, hallgatásunkkal, beletörődésünkkel, teszetoszaságunkkal mi ellenzékiek is  mutatunk kifelé, mégpedig ahogy egyik kedves ismerősöm ma megfogalmazta: "Én azt látom, hogy MO-n egy fia iszlám lélek nélkül, csetepaté nélkül kéri a nép a diktatúrát és utálja a demokráciát..."
Jól látja! Nagyon jól! Egyetértettem vele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése