Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. június 3., vasárnap

Zavar az erőben! .......................................................( Negroid, Khoishanid, Kaukazoid, ...)

Ez, itt a fotón, a kedvenc óriásplakátom. Így jó! Nem vigyorog le róla sem Soros, sem Orbán, sem a "kerítésbontók bandája" és nem szólít fel senki megállítására. Óriási!
Még óriásibb lenne, ha elbontanák s nem akadályozná a földet szántó ekét. Mert inkább a helyén ekézzenek, mint róla.
De ha nem bontják, hát nem! Talán elfeledték. Nagyon remélem, s abban is reménykedek nem is jut eszébe senkinek. Nehogy megint bevessék! ha a helyét nem vethetik gabonával, hát róla se vethessék az agymosás gyorsan kelő magvait. Már nincs más választásom, mint a fáknak drukkolok. Nőjetek nagyobbra! Vastagabbra! Sűrűbbre! Takarjátok!
Ha az kell, hordom nektek a tápoldatot.
A táblát tán feledik, senki nem látja, nem szúr többé szemet. Ámde a fák! Már szépek! Nagyok! Vastagok! ... Vágásra érettek.
Adnak majd tán négy erdei métert is a rászorulóknak. Kiosztják tíznek!
S nézd már! Ott egy üres, egy semmit nem mondó tábla! ... Mi kerüljön rá?
Hogy mi? Ne legyen az ma gond! Minek? Majd kijelölik időben a gyűlölet útját, célját!
Talán hat. Talán nem!
Ma, kint jártam a vásárban. Egyszer csak szembe sétált velem egy majd kétméteres óriás. Fekete ember. Még egy az Orbáni propagandától mentes elmének is a napnál világosabban látszott, ez az ember bizony vagy Negroid, vagy Khoishanid.
De inkább az első. Hogy miért? Most nem részletezném.
A dolog lényegét tekintve tökmindegy. Egy biztos! Nem a Kaukazoid nagyrassz jeles képviselője, annak megtermett példánya.
Kíváncsivá tett!
No nem a személye. Láttam én már égert. Az tett kíváncsivá. meddig mászkálhat itt nyugodtan? Mászkálhatott. Sokáig. A végén eluntam.
S azóta zavart érzek az erőben.
Minap olvastam, hogy egy filmforgatáson anno, a fejkendős színésznőkre is rendőrt hívtak. Pedig hát ... pedig hát azért róluk nehezebb feltételezni, hogy azért jöttek ide
-ahogy azt a kormányzati propaganda beígérte-, elvegyék és megerőszakolják lányaink asszonyaink. Eme tevékenység inkább beleférne egy kétméteres fekete férfiember "profiljába". Már ha van olyan profil egyáltalán!
Szóval semmi! Zavar az erőben?
Terméketlen talajra hullott a mag? Én eddig is nagyon reméltem!
Zavar az erőben fiúk! Még sokkal több a "normális" ember "szabadlábon" mint a "hülye"!
Mondjuk, ezt a "zavart" észrevehetnék és kihasználhatnák végre a "normálisak" is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése