Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. június 9., szombat

Soros újabb terve!

Bizonyára mindnyájan hallottatok már a Magyarországon kóborló medvéről. Naná!
Hisz komplett hajtóvadászat indult az előkerítésére.
Nos ez a barna Somoskőújfalunál lépett az országba, majd kicsit tekergett a Bükki Nemzeti Parkban, bekukkantott Heves megyében pár faluba, majd délnek vette az irányt, felkavarta az állóvizet Pest megyében is, oszt lecammogott, brummogott Szeged mellé Sándorfalvára.

De a hosszú kalandnak, nem simán a medve jelenlétének ténye, nem simán a nagy menetelése az igazi veszélye. De nem ám!
Hanem az, hogy ez a brummogó egy próbamedve volt, és a nagy menetelése egy próbamenet. Egy! Egyetlen egy a várható nagy ármádiából.
Eddig meg nem erősített hír az -természetesen a hír forrása erősen titkolt-, hogy ez a medve egyike Soros ezernyi, tízezernyi .... medvéjének amivel majd el akarja árasztani szerencsétlen hazánkat. Ez a medve hajtotta végre a Soros féle próbamenetet a Soros által kijelölt egyik útvonalon.
Merthogy nem egy, de számos útvonal lesz!
Hírforrásunk elpöttyentette azt is -és pöttyentését számos fotóval bizonyította-, hogy a szomszédos országok területén nem egy, de számos titkos kiképzőbázison gyűjtötte össze Soros és képzi ki a leendő invázió medvéit. Ilyen kiképzőközpontokat működtet, pénzel Szlovákia, Ukrajna és Románia területén is!
Fogalmunk nem lehet arról, hogy mi vár ránk, ha ezek a jól kiképzett vándorló medvék tömegesen özönlenek át a határon és vágnak neki a csak általuk és Soros meg a kiképzők által ismert útvonalaknak!

Jócskán növelheti a bajt, hogy a hírek szerint Soros nem elégszik meg a medvék bevetésével, hanem titkos bázisokon foglalkoznak a farkasok képzésével is és tervezés alatt áll egy farkasinvázió. Több igen magasan képzett (idomított) falkát vetnének be egyszerre több irányból is. Ezt a tervet sajnos alátámasztani látszik az én kedves -de neve elhallgatását kérő- jupik sámán barátom is. Elmondta, hogy gyanús körülmények közt fogtak be ismeretlen emberek rengeteg farkast az ő földjén a szibériai farkasordító hidegek alatt. A befogásokat kivétel nélkül olyan időpontokban hajtották végre amikor a hideg miatt a farkasoknál a falkavezér bevezeti a sebességkorlátozást.

Erről a túlhűléses jelenségről részletesebben írtam már a - Farkasordító - cím alatt!

Soros eme lépését (farkasinvázió terve) állítólag az motiválta, hogy az anno, eltervezett és csak részben sikeres "Toportyán" hadműveletet ellensúlyozza. Mert bár akkor a nádi farkasok betelepítése, térhódítása sikeresnek volt mondható, ámde a toportyánok a kiképzés dacára sem produkáltak egy olyan említésre méltó támadást sem ami miatt sikeresnek lehetne mondani a félelemkeltést.

További nyugtalanságra adhat okot -úgy látszik Soros tárháza kimeríthetetlen, akárcsak a fantáziája-, hogy hírek jöttek titkos magashegyi kiképzőközpontok meglétéről is. Például a Magas-Tátrából. Ezeken a magashegyi, hideg és hófödte kiképzőbázisokon képezteti Soros a Jetiket. Méghozzá egy speciális kommandót. Speciális egyedek, mert bírnak mint a Yeti, mind pedig a Nagylábú, indián nevén a sasquatch előnyös tulajdonságaival. Ez vélhetőleg annak köszönhető, hogy Soros viszonylag könnyen juthatott alanyokhoz a Sziklás-hegységben. Arról nem sikerült információt beszerezni, hogy a Soros arzenál rendelkezik-e az Ausztrál yowie, vagy yowie-whowie kiképezendő példányaival is? Ha igen, nem lesz a hír nagy meglepetés!
Ez az ember mindenre képes csak azért, hogy Magyarország lakosságát félelemben tartsa! Mi jöhet még ezek után? ... Sajnos vannak sejtéseim.

Gyűlik az információ, hogy a klímaváltozás miatti szélsőségesen szeszélyes időjárási anomáliákat is készül meglovagolni. De arról már csak legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése