Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 12., péntek

Közbiztonság?

Hallgatom a háttérben a híradót és .... És az eszem megáll! Csak folyik a készülékből a vér megállás nélkül. Át is rohantam megnézni, letörölgetni, mielőtt zárlatot csinálna. Azért ha a készülékben nem is. nálam kiverte a biztosítékot. Arról van szó, mikor is Csepelen kicsit felületesen szétvertek egy embert és elég hanyag módon -de élve- elásták. Csak nyakig, mert hátha még szükség lesz rá mielőtt lerúgják a fejét.
Valahogy kikaparta magát és bár hihetetlenül hangzott a sztorija megmozdította a gépezetet. Onnét, hol ő kiásta magát, a rendőröknek is sikerült kiásni négy hullát. Már talán elkövető is van! Egy külföldről származó uzsorával foglalkozó személy a gyanúsított.
A szakértők pedig bizonygatják "ezerrel", hogy az elkövetés módja is külföldi gengszterre vall. Mert a magyar elkövetőkre ez a brutális elkövetési mód nem jellemző.
Na ettől durrant el a búrám! Tényleg?
Miért? Az eddig meg nem találtak közül hány zombi jött vissza bejelenteni gyilkosa állampolgárságát. Kik verik agyon az idős embereket csekélyke pénzükért? Kik verik agyon a gyereklányokat, gyalázzák meg, fojtják emésztőbe, vágják el a torkukat fültől fülig? Azok nem elég brutálisak?
Még hogy nem jellemző ez a brutális elkövetési mód!
Van ami még brutálisabb is. Kurvára érdekes felfogással és érvrendszerrel bírnak előjönni a szakértő urak. Most külföldi. Most!
Amúgy meg még nincs minden szál feltekerve. Meglehet nem magányos elkövető és meglehet határon belüliek a társai. Nem jellemző elkövetési mód. Ez csúcs egy érv!
Nekem meg nem volt jellemző korábban, kétnaponta háborogni valami miatt.
Most meg jellemző!
Mert ígértek itt -többek közt- két héten belüli rendet, meg közbiztonságot! Tábornok!
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
Tudom, tudom, a négy hullát még a szocik idején is eláshatták. De ezt az egyet, aki most megúszta, őt már nem lehet az előző kormány nyakába varni. Vagy igen?

1 megjegyzés:

  1. Tényleg. A magyar bűnözők egészen humánus módon szoktak embereket agyonverni.

    VálaszTörlés