Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 19., péntek

Vendi gyorsít

- Aggyon a zisten!
- A tiedbe is aggyon!
- Na ezéé szeretek ide gyünni, a fasza modorodé, no meg a baráccságos hely se kutya. A rend, meg ez a meghitt okádékszag.
- Kabdbe cseszdmeg! Minek gyütté?
- Szerinted? Minek gyün valaki egy lepukkadt csehóba?
- Akkó meg? Ne baszakodj ha inni akarsz!
- Jójó! Egy korsót, meg aggyá mellé egy gyorsítót.
- Gyorsítót.
- Aszt. Palikám abbúl aggyá, amit a mútkor vételeszté. Abbú a vegyigyümibő, amit a ganajdombba ásva érletek. Az ám a cucc!
- Nesze igyá, oszt pofabe! Nem vagyok ráhangolva a dumádra.
- Pedig vóna min agyani Palikám. Meggyütt a vezír oszt egybül leosztotta az észt. Szoktá te sajtózni, vagy csak a pinákat nézegeted benne Palikám? Lemaracc mint a borravaló!
- Szarok a politikádra is meg a pofádra is Vendi. Ki nem szargya le, hogy ezek ott fenn a kurva magasba mit dumálnak? Nem látnak ezek onnét semmiccse! Semmit baszki! Magasan tesznek rádis meg rámis. Komolyan elhiszed egy szavukatis? Én asztse amit kérdeznek. Ne bomlaszd a zagyamat itt hanem igyá!
- Ahó képest hogy nem érdekül egészen jól berágtál Palikám. pedig most elhiszem a Zorbán minden szavát. Aszonta. Emberek itten van százmilliárd hiány meg mi. Amott meg van a zállamadósság meg ti. Mi tartani foggyuk amit megigértünk és akkoris csökkenteni fog a zállamadósság, ha beledögletek.
- Nem egészen így monta te Vendi!
- Naés? Összefoglaltam a lényeget.  Ott egybül megértette mindenki annyira, hogy a zegyik tévés beis szart. Még ablakot is köllött nyitni. A Zorbán meg csak vigyorgott mintakit toszni visznek. Jut eszembe csukd mán be aszta kurva háccsó ablakot Palikám!
- Minek? Hadd szellőzzön a csehó. Aszontad okádék a szag.
- Az há! De kivülrül meg begyün a hugyszag mert mán süti a nap. Nem érzed Palikám?
- Mer teleszíjjátok a kopoltyútokat asztán méga csurgatóig is lusták vagytok etántorogni. Én meg szagújjam egyedül? Ennyi pénzé? Mi? Hát csak gyüjjön be asztán szagujjátok tik is a magatokét! Lekközelebb vidd a pöcsödet a budiig Vendi!
- Ne bomojj mán Palikám! Ennyi pénzé? Mirűl beszész te? Hisz abbu van a házad meg a ravnégyesed is amit mi itt elgurítunk. Akkó hát ne pofázz hanem tőccs!
Mégeccer ugyanaz!
                                   (f.köv.)


3 megjegyzés:

  1. Ez van. Kiváló, és szomorú esettanulmány.

    VálaszTörlés
  2. Adva van a kultúra... ám igen. Kiváló esettanulmány!

    VálaszTörlés
  3. A kocsmai stílus is stílus. Van aki azt érti, van aki beszéli is, van aki csak kedveli hallani. Az egyszerű ember sokszor inkább ember ....

    VálaszTörlés