Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 21., péntek

A Rékákért (†)

Rékát (†) ütötték, verték, fogát kitépték fogóval, testét cigarettával égették, körmei alá tűket vertek és felszaggatták, lábujjait törték, számos alkalommal felakasztották és az utolsó előtti pillanatáig lógatták, máskor villannyal csapatták. Pókerjátszmákon az ő megkínzása, megverése volt a nyeremény. Osztották a lapot a piszkos játszmákon, csak Réka (†)  nem kapott lapot. Egyet sem. Még a legkisebbet sem! Esélyt sem!

Mostanra halott a fiatal, 25 éves lány. Amin átment, amit megszenvedett a hónapok során, hát azt kell mondjam: -szerencséjére halott! Megváltást nyert a halállal.
De kétlem hogy nyugalmat is. Még életében láthatta az őt néző nagybátyját is, miközben meggyötört testét villanyozták  Tőle sem kapott segítséget, hiába is várta!
Nem tudom mi lehetett számára megrázóbb és nagyobb csapás?
A testét sújtó áram, avagy a lelkét sújtó tekintet?

Elmebeteg állatok martaléka lett egy fiatal test és lélek. Az is ölte, kinek a segítésére szegődött. Ha nem is tevőlegesen, de azok is ölték, kik látták, avagy sejtették baját, szorultságát. Rékát (†) sodorta a falka! Sodorta, vitte a halálba a sok vérszagtól megrészegült állat, miközben kik segíthettek volna rajta, csak nézték a véres tusát.

Ha most, most hozna valaki egy kérdőívet a halálbüntetés visszaállítására ... hát én bizony aláírnám! Aláírnám minden észérv s hivatkozás ellenére.
Mert vannak az érvek és vannak a Rékák (†)! Egyre többen vannak!
.

4 megjegyzés:

  1. Olyan, aki tiszta tudatú gyilkos, azt kivégzésére várakoztatnám a siralomházban természetes élete végéig, az lenne az igazi büntetés számára. Olyat, aki degenere gyilkost, azt, mint egy kártevőt kiirtanám. http://apa54.blogspot.com/2010/05/kello-buntetes-halal.html

    VálaszTörlés
  2. Még azt sem értem, hogy mit csináltak addig a szomszédok?Süketek és vakok voltak? Ez a dolog felülmúl minden horrorfilmet! Nem tudom elhinni, hogy ilyen az életben is megtörténhet, és ITT MAGYARORSZÁGON !

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlen, de igaz (sajnos).

    VálaszTörlés
  4. Így fordulunk el egymástól. Így és ennyire!

    VálaszTörlés