Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. október 18., kedd

A sómen

Mikor elolvastam Győzike kiszólását az újságban, hát kifeküdtem a röhögéstől. Ki én! Leborultam a varászszőnyegemre és "szárnyaltam". Egészen addig, míg a kutya ki nem használta védtelen helyzetem és lesmárolta a képem. A bíróságon tett védekezésnek szánt kérdésére gondolok. Csúcs! Istenemre csúcs!
"-Miből gondolják, hogy felvettünk vagy kaptunk pénzt a szereplésért?"
Sok mindenre gondoltam, de erre nem! Ez a kiszólás még Győzikétől is "durva". Tényleg! Miből gondolja bárki is? Nem is értem! Ha "normális" ember kérdez ilyet, ...hát sírva fakadok. Győzike azonban más. Ő a showman! Megcsinálta a műsort most is! Meg ám!

3 megjegyzés:

  1. jaj kedvenc IHM nótám :) még a munkaheliy gépemen is megvan ha olyanom van itt bent is meghallgatom :D

    Jajmá de rossz indulatú vagy: karitatív valóságshowzás ! a nehéz anyagi helyzetben lévő kereskedelmi televíziók megsegítésére találták ki az igazán érző celebek.Erről még nem hallottál te?
    nem?
    én sem.

    VálaszTörlés
  2. Ez jó! Biztosan a Zalatnai Cini is ingyen lép fel mindenhol. Azért nincs semmije.

    VálaszTörlés