Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. november 28., hétfő

Ehhez már pofa kell!

Ehhez már tényleg az kell! És nem is akármekkora. Egyszerűen nem akarom hinni, hogy egyesek ebben az országban már bármit megengedhetnek maguknak és nem "rúgunk" alá akkorát, hogy lukat ütne az égen.
Ilyen arcátlan módon belehazudni az éterbe.
No és  a képünkbe! Matolcsyról beszélek.
Egyszer kaptam egy "lebaszást", hogy miért nem címén, meg uramozva említem fel ezeket az embereket. Hát nem! Az úr megszólítást az én fogalmaim szerint ki kell érdemelni, de nagyon. Hogy lehetne úr, aki hazug?
Címén meg majd azt hívom, aki a címhez méltón cselekszik és viselkedik. Van az a hely, hol nem csak tisztességesnek kell lenni, hanem annak kell látszani is!

Miközben egyre s másra jönnek a leminősítések (ország, főváros, pénzintézeteink), ez a funkcionárius még mindig a sikereiről hadovál. Nem keresek rá további minősítőket, mert a végén olyat írok, hogy később magam is megbánom!
Rendre az a bugyuta vicc jut róla eszembe, mikor a félkegyelmű leesik a felhőkarcoló tetejéről és zuhantában elkezdi mondogatni: -eddig még jó, eddig még jó!
Csakhogy! Mikor ő leért, nem tudta meg, hogy nem is annyira jó! Most viszont majd mi megtudjuk. "Ő kegyelmességeik", kik letaszították az országot, már közel sem tudják meg annyira, mint mi, mert ők nem érzik meg. Mielőtt bármit is megéreznének belőle, gyorsan megszavaznak maguknak valami kis pluszt, kis kedvezményt.
Ami aztán végleg kicseszte a biztosítékot, az a legutóbbi Matolcsy féle sikerduma. Siketduma! Összehívtak ugye néhány közgazdasági szakértőt és megszakértették amit meg kellett. Már rég meg kellett volna! Illetve minek is? Ha basznak arra amit a hozzáértők mondanak, akkor csak parasztvakítás az egész! Süketelés! Mint most is. Matolcsy ugyanis lekommunikálta frankón a tutit. Már ami neki tuti. Hogy a szakértői gárda nekik adott igazat és úgy látják a dolgokat mint ők, jó úton haladunk
Egy a baj! Azóta a résztvevő szakértők győzik cáfolni. Igaz névtelenül -mert ezt is sikerült elérni-, de cáfolják. Igen! Sikerült elérni, hogy már egy fajsúlyos szaktekintély sem meri elmondani a véleményét a saját neve alatt, ha az szembemegy a diktátorral. Nem én neveztem el annak. Basszuskulcs, már az Európai Parlamentben is lediktátorozzák nyíltan, plenárisan! Akkor hogy merne hőzöngeni az, akinek súlya sincs?
Szóval itt tartunk! Matolcsy hazudozik mint a vízfolyás, meghazudtolja a segítőket és kurvára kellemetlen helyzetbe hozza őket. Mert majd kiderül a nevük is és akkor mindenki köpköd rájuk is. Ki ezért, ki azért.
A szellemi atya meg kussol. Érdekes, hogy azóta még nem osztotta az igét, amióta az országot bóvliba vágták. Én inkább úgy mondanám, amióta bóvliba vitte. Talán megsérült a lövészárokban? Amit ő ásott, ásatott ki hű csatlósaival. Meglőtték a kurva nagy gazdasági szabadságharcban? Meg? Ápolni kell? Vagy másért?
Miért kussol? Az össztűzből a legtöbb tökön lövést, haslövést mi kaptuk. Mi! Akik majd megfizetjük és visszafizetjük ennek az egésznek a számláját.
Mert ha előeszi a fene, akkor majd továbbpasszolja a  benyújtott a számlát. Megfizetünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése