Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 14., vasárnap

Oppá! Ááááá!

Na erről beszéltem! A csepeli "hullagyártók" és a szakértők reagálása kapcsán még pénteken, mikor a "Közbiztonság?" című írásomban kételkedni és háborogni merészeltem egy kicsit. Csak egy kicsit no! Most pedig, hogy a szálakat szép sorjában gombolyítják fel a bűnüldözők, most kezd igazam lenni.
Bizony, bármit is mutat a szakértőknek a statisztika, bizony ebben magyarok vannak benne. Méghozzá vastagon! Nagyon vastagon. Méghozzá az elkövetés közelében lévő hajléktalanok és hajléktalan életmódot fojtatók.
Szervezett bűnbanda képe kezd kibontakozni, kik korábban is már raboltak, továbbá a XXI. kerületben sorozatosan követtek el erőszakos bűncselekményeket.
A feltételezett vezetőjük az, aki macedón állampolgárságúnak vallja magát. Állampolgárságúnak!
Egyes hírek szerint is macedón útlevelet mutatott fel, viszont nemzetiségét tekintve magyar. Magyarán mondva, vajdasági magyar!
Olyan ember, ki Arkan szabadcsapatában szolgált. Belgrád, háborús bűnök elkövetése vádjával körözi az illetőt. A Szerb Önkéntes Gárda tagjaként tanulta és alkalmazta a módszert akkor is és most is.
Nos, akkor egy illúzióval megint csak sikeresen leszámolhattunk kedves szakértő urak. Néha nagyon nem szeretem, mikor igazam van. Istenemre mondom, nagyon nem!

3 megjegyzés:

  1. szabályosan hányingerem volt/van a történettől.
    Hogy emberekkel ilyet és így. Élő EMBEREK ellen olyan módszerekkel, amiket még a nemkívánt kismacskák esetében sem tartok helyénvalónak
    :((((((
    Iszonyatos...és csak hálás tudok lenni, hogy eddig még nem kényszerültem arra, hogy végső kétségbeesésemben uzsora hitelt vegyek fel.....

    Az eljárás az ügyben az meg külön megér egy öklendezést....csak másképp
    "A sivatag tele van lyukakkal, és mindegyikbe egy probléma van eltemetve.Csak okosan kell csinálni. Már legyen meg a lyuk amikor felbukkansz a csomagtartódban a cuccal, vagy ott kubikolhatsz vagy fél órát, és ha épp ott esz arra valaki a fene hopp már áshatod is a kövtekező lyukat." - Casino c film, a 70-es évek LasVegasa....nyugat mi? :S

    VálaszTörlés