Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. november 5., szombat

Igaz!


Kaptam. Kitől kaptam? Ő is kapta. Eredeti forrását nem tudom kideríteni, ezért feltüntetni sem. Ezért elnézést kérek! Viszont annyi, de annyi benne az igazság, hogy nem "tarthattam meg". Íme, legyen a tiétek is a bölcsessége. Mindenkié, ki "erre jár"!
Kellemes -élettel teli- hétvégét kívánok mindenkinek!
.

6 megjegyzés:

  1. Érdekelne mit mond a Láma az adózásról. Mert ezek a hegyi beszédek érvényesek a paradicsombeli állapotokra, ahol az ember csak megy és leszedi a fügét a fáról.

    VálaszTörlés
  2. Még szedni is kell? Na ne mán! :)

    VálaszTörlés
  3. A jelenlegi -tizennegyedik- dalai lámának Tendzin Gyaconak meglehetősen sarkos véleménye lehet a világról. Abból vélelmezem, hogy már párszor azt sugalmazta, ő lesz az utolsó dalai láma, mert esetleg úgy dönt, egyáltalán nem fog újjászületni!

    VálaszTörlés
  4. A dalai láma, avagy én?
    Ok. Nem kell válaszolni, csak hülyéskedtem. :))

    VálaszTörlés
  5. Konkrétan hogyan csinálja az ember ezeknek az abszurditások megszüntetését, ha az értelme már ilyen kényszerpályára állította őt? Másképp fogalmazva: ha nem lenne értelmünk, nem lenne éntudatunk, akkor tudnánk ideálisan élni. De akkor meg minek?

    VálaszTörlés