Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. június 2., csütörtök

Kilövési engedély?

Érdekes dolog ez a kommunikáció. A Városháza, meg a Megyeháza mintha szájzárat kapott volna. A Homatech meg csinál egy látványos visszavonulással egybekötött kommunikációs trükköt.
Apropó! Trükk.
Tegnap már nem mondtam, anélkül is elég hosszúra sikeredtem, de ennek a levelezős kommunikációnak, van még egy trükkös oldala.
Nem mondom, hogy úgy lesz, de lehet! S annak tudatában, hogy nem kevés lóvé van az asztalon, ugyan miért ne lenne?
A régi mondásra gondolok, amivel durván lehetett lekoptatni a nem kívánt partnert.
-Ha nem írok, ne válaszolj!- ....Oppá! ...
A levelezős kérdés-felelek játéknak, ugyanis van egy lehetősége, akkor is lehet válaszolni, ha nem is kérdeztek!
Egészen pontosan, mi van ha a kérdező is és a válaszadó is "ugyanaz"?
Nem közvetlenül, de érdekeiben. Mennyibe telik, megbízni pár személyt, hogy az előre legyártott kérdésekhez, gyártson egy egyszer használatos gmal címet, illetve egy részét nyalja borítékba?
Lehet ezt fokozni! Mint az irányított, vagy befolyásolt és épp ezért eltorzított, nem valós helyzetet mutató, reprezentatív közvélemény kutatást.
Előre elkészített, tetszetős, hangzatos válaszokra, irányított kérdéseket küldet a megbízottakkal, majd a válaszra a megbízott még egy pozitív reflektálást is küldhet!
Hát nem, nagyon frankó?
Ezeket így elképzelve -hangsúlyozom, nem biztos, hogy így lesz, de lehet- és ehhez hozzárendelve mint Szita Károly és a Városháza, mint pedig Gelencsér Attila és a Somogy Megyei Közgyűlés makacs hallgatását, hát azt kell mondjam, olybá tűnik, mintha a Homatech megkapta volna a kaposvári lakosságra a "kilövési engedélyt"!
Ráadásul, ezt a kilövési engedélyt megkapta a lakájmédia is a pártatlan tiltakozókra és megkapta a taszári polgármesterre (polgárokra) is, kit az egész ellenzés szellemi atyjának, vezérének kiáltanak ki.

Végezetül, kis csemege:
Városunk felkent vezetője azt tartja, ha a létesítendő gumi krematórium nem felelne meg a támasztott kritériumoknak, nem kapja meg a működési engedélyt, meg ha mégis, akkor majd utóbb bezáratja.
Hááát ... nem is tudom. Szita Károly nem tudja?

Ez a státusz azt jelenti, hogy több engedélyt (építészeti-műszaki tervtanácsi vélemény beszerzése; településképi véleményezési eljárást lefolytatása, stb.) nem is kell beszereznie a cégnek. Továbbá, a kormány élve jogával a Somogy Megyei Kormányhivatal helyett a Pest Megyei Kormányhivatal lett az engedélyező hatóság.

Az utóbb bezárásra meg nem is tudok hirtelen mit mondani, mert zavar a röhögőgörcs. Szita Károly komolyan azt hiszi, hogy egy Csányi érdekeltségű 16 milliárdért megépített céget be tud záratni? ... Komolyan azt hiszi?

Én inkább abban hiszek: nem kell Kaposvárra és közelébe sem, nem kell a kaposváriaknak és a környékbelieknek sem
környezetszennyező "környezetvédelmi beruházás"!

Már azért sem, mert ez így, egymás mellett, már ez nonszensz!

2 megjegyzés:

  1. A Homatech megadott e-mail címe nem működik napok óta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez több, mint óriási! még mindig nem bírtak felkészülni? :)

      Törlés