Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. július 1., péntek

A demokratikusan gondolkodó

Mai történés.
Rossz tapasztalatról számoltam már be én is, mások is, legutóbb épp Lacus barátunk, igaz jó tapasztalásokról is esett szó, nálam legutóbb a "Közösségi ember" cím alatt.
Most is pozitívum!
Ígérem, kivételesen rövid leszek.Csengetésemre egy korombéli úr nyitott ajtót. A kölcsönös üdvözlést követően elmondtam, miért is háborgatom délelőtti sziesztáján.
Válaszában elmondta, ez őt igazán nem izgatja, mert nem tud véleményt kialakítani, nem tud állást foglalni az üzem ügyében és ezért a népszavazás szükségességében sem.
A szeme és a mimikája viszont valamiféle bizonytalanságot sugallt nekem.
Ilyenkor próbálok beszélgetni s néha beszélgetés közben ráérzek dolgokra.
Így lett!
Megkérdeztem tőle: -bizonytalansága ellenére, nem adna a többieknek esélyt?
Hisz a népszavazás kikényszerítéséhez nagyon sok támogató aláírás kell.
Azt válaszolta: -Igaz! Legyen. Aki akar, szavazhasson róla!
Ő, sokkal inkább egy demokratikus gondolkodású ember, mint az a sok nagypofájú, ki fennen hirdetik a demokratikus jogállamiságunk, de minden lehetséges eszközzel, erővel próbálják ezt a népszavazást is megakadályozni.
A fotó azért került fel, hogy lássátok, volna mivel foglalkozni a város vezetésének, volna hol jobbítani, nem kell hozzá ez a projekt.
Ezen a lépcsősoron lehet lejutni a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság épületéhez. Mióta is? Kaposváriak! Mióta is? Tíz éve?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése