Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. július 22., péntek

Még mindig nem értik

Még mindig nem értik?
Vagy nem akarják érteni?
Vagy csak, még mindig védik a védhetetlent?
A mundér becsületét.... Van még?
Nem értem őket!
Mondhatnók, nem is kell érteni, elég a győzelem! Azért ez ennél bonyolultabb. Jóval bonyolultabb. Állok a karzaton nézem őket, hallgatom őket és nem értem. Őket nem értem, kik pedig azért vannak ott, hogy értsem. Értem, érted, értünk.
Miről beszél a polgármester? Nem gumiról. Hulladékról. Kommunális hulladékról ... Nem egyszer. Kétszer is. ... Hogy is van ez? Csak nem? Nekem nagyon úgy hallott, mint mikor kikandikál a szög ... idővel tán nem csak gumit hevítettek volna ott, hanem kommunális hulladékot is?
Az embereket az ellenzék hergelte fel, félelmet keltett, manipulálta őket? Képviselő úr! Mihalecz úr! Hol volt ön az elmúlt hónapokban? Hol élt, hogy semmit nem ért?
Nem sikerült cáfolni a technológia biztonságosságát! Képviselő úr! Pintér R úr! Hogy is van az a dolog a lóval? Mikor ült fel fordítva? Ők akartak ide jönni, itt létesíteni ezt az üzemet, nem inkább nekik kellett volna hitelt érdemlően bizonyítani a biztonságosságát?
Ön hol él, kit képvisel városunk képviselőjeként?
Csak a jó Isten tudhatja, mi lett volna a népszavazás eredménye. Képviselő úr! Szép úr! Mosakszik? Mosdat? Nem egy olyan nagy dolog, azt közelítőleg megjósolni. Semmi más nem kell hozzá, mint korrekt mód kutatni a közvéleményt, vagy csak kimenni az emberek közé és beszélgetni velük. Többekkel. Sokkal. Ha gyűjtött volna ön is aláírásokat ... De nem tette. Viszont mikor beszélgetett kaposváriakkal? Százakkal!
Ön hol is él?
Az már csak hab a tortán, ez a cég úgy ment, ahogy jött. Egyszemélyi döntéssel.
A közgyűlés utólagos jóváhagyásával.
Írják, "elégedett volt a karzat népe" (SONLINE).
Én, a Homatech eltakarodásával elégedett voltam. A közgyűlésben, nos hát próbálok szépen fogalmazni. Az ellenzéknek jár a pont! A többieknek csak a szája.
De bölcsebbek lettek volna ha nem járatják.

4 megjegyzés:

  1. Engem is felháborít, ahogy még jelen esetben is csúnyán fejezem ki magam, "hülyének" néznek bennünket. Gusztustalan, ahogy még most is viselkednek. Úgy érződik, hogy bántva érzik magukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálják menteni ami még menthető és megpróbálkoznak a szépítéssel. Hidd el kedves Márti lesznek jócskán kik megbocsájtanak és elfelejtenek mindent. Sajnos! Saját fülemmel hallottam amikor "közülünk" egy azt mondta, -ha Szita visszalép ő megbocsájt neki mindent! Gyanítom nem egyedüli az efféle vélemény.

      Törlés
  2. Tisztában vannak mindennel, csak játsszák az értetlent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos jól játsszák, mert közben rájátszanak az emberi feledékenységre, butaságra!

      Törlés