Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. július 14., csütörtök

Ütős szám!

A mai napon, megtörtént a begyűjtött helyi népszavazást támogató aláírások hivatalos átadása.

Pintér Attila a népszavazási kérdés benyújtója s ezzel együtt a népszavazás kezdeményezője, rövid sajtótájékoztatót követően vitte be, a batyuba kötött, összegyűjtött íveket tartalmazó dossziékat, Kaposvár Megyei Jogú Város jegyzőjéhez.

A gyűjtés eredményes lett!
Az aláírások száma ütős!

18.790 - aláírás!


Megkockáztatom a feltevést, ekkora számra, sokan nem gondoltak.
Én sem. Elejétől részt vettem a gyűjtésben és a tapasztalásaim alapján -amikről ejtettem szót korábban- nem reméltem ekkora számot.
Azt tudtam, bőséggel vesszük az akadályt, de ez, nem semmi! Túlteljesített!
Nagy gyomros lehet ez most valahol, valakinek, valakiknek. ...
Ez a demokrácia "srácok"!
Ez, nem az amit ti hirdettek, képviseltek, mutattok, szorgalmaztok. Ez, az!

S végezetül hadd szóljak azokról, kikről igen kevés szó esett, kikről kissé tán megfeledkeztünk. Pedig nem érdemlik, mert kőkeményen állták a sarat.
Azokról beszélek, kik a központunkban teljesítettek szolgálatot, a hét hat napján reggeltől este hatig, s vasárnapokon is, reggeltől délig. Gyűjtötték a betérők aláírásait, a gyűjtők már kész és beszállított íveit, a tőlük jövő információkat, felvilágosították a kérdezőket, felkészítették az önkénteseket, ellátták okmányokkal őket, rendezték a papírokat, koordináltak. Hatalmas munkát végeztek!

Kaposvár jó útra lépett. Még pár lépést kell megtenni, s városunk választópolgárai példát mutathatnak millióknak. Semmi más nem kell hozzá, mint eredményes voksolás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése