Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. július 12., kedd

Az igazi ellenség

Az igazi ellenség. Mindennél nagyobb ellenség. Ma, rábukkantan egy még a jelek szerint szűz területre és közben újra meggyökeresedett bennem, hogy az igazi ellenség a nem az épp regnáló és agyon szidott hatalom, párt
-jelenleg a Fidesz- hanem a belenyugvás!

Kezdek torkig lenni a rengeteg fölös szóval amit rám zúdítanak egyesek, s általuk kénytelen vagyok végighallgatni a Fidesz vezette és többségű közgyűlés -élükön Szita Károly polgármesterrel- vélt vagy valós disznóságait, az úgysem lesz ebből semmi mert majd ... kezdetű rigmusokat s egyebeket, sokszor gyalázkodásokat.
Majd miután a delikvens világgá óbégatta szíve minden fájdalmát, keservét, nem ír alá!

Cseszd meg hát a tudományod! Ennyi? Ennyit tudsz?
Helybe viszem neked a demokráciát, helybe a lehetőséget hogy változtass, helybe, mert magadtól egy kurva lépést ezért nem tennél, de te még így sem! Önként lemondasz állampolgári és alkotmányos jogaidról! Akkor legalább kussolj!
Mindenkinél, minden párthoz, irányzathoz húzónál többre tartod magad, pedig nem! Miattad tart itt ma Kaposvár, Somogy, a régió, az ország! Miattad a nagypofájú hőzöngő miatt, a mindig tutit megmondó miatt, aki cselekedni soha nem mer!
Támogatni sem! Szavazni sem! Nyíltan felvállalni sem!
Nézd meg az önző ember ismérveit! Hajszálra olyan egoista fasz vagy, mint akit épp szidsz! Semmivel, de semmivel nem jobb.

Ti vagytok az igazi ellenség! Ez választásról választásra, voksolásról voksolásra kiderül. Mert ti, a távol maradók, tartjátok életben, felszínen azt a kisebbséget amelyik hatalomra kerülve átgázol mindenen, mindenkin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése