Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. július 7., csütörtök

Szabadság?

Megint agyalok.
Kezdek attól tartani, ez nálam már kórosan tartós elmeállapot lesz. Persze ezt tartom én a jobbik állapotnak, nem mint egy-két már korábban felemlegetett nagy -"kiszólogató"- emberünkét. Inkább agyalok kicsit és csak utána ...
Most épp azon -a szeptemberre tervezett óriástüntetés okán-, hogy miként is van ez a képviselői, meg kormánytagi szabadságolás? Komolyan nem tudom, azért kérdem.
Mert most elhúztak két hónapra. Húzhattak volna tovább is és főleg messzebb, de az más lapra tartozik. Talán egyszer azt a lapot is megnyitja valaki! Óhhh! Áldott remény! Tényleg te halsz meg utoljára.
Szóval elhúztak és addig nincs parlament. Nincs törvényalkotói munka, stb., stb. Akkor mi van? Komolyan kérdem, mert nem tudom. Hallottam már mindenféle szóbeszédeket előkészítésről, meg bizottságok működéséről blabla, blabla.
Amit viszont -emlékeim alapján mondhatom- tapasztalni szoktam, az az a tény, hogy választásokat követően nem győzik kifizetni a sok bennragadt szabadságot a leváltottaknak. Mert általában négy éven keresztül se éjjelük, se nappaluk.
A rohadt életbe lesírtam a klaviatúrát. Még jó, hogy törpefeszültségű és nem vágott meg. Na még egy kicsit szövegelek aztán majd megteszi más!
Egyszóval! Nem értem! Két hónapba nem fér bele egy kis szabadságolás?
Nem köll megszakadni kérem! Arra itt vagyunk mi! A pórnép!

Csak azért agyalok ám, mert hátha egyszer megfogadják és .... Most mért!? Hátha. És akkor elmennek kicsit szabira. Ami a lényeg, addig sem "alkotnak". Csak nyernénk vele!
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése