Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. november 29., kedd

Rappet vetett ...

...........vihart aratott! Nagy vihart! Ezért nem fog díjat kapni,de sokak reménye szerint hónapokat igen. Feljelentették. Nem azért, mert "szar" a zenéje és nem is azért mert trágár a beszéde. Nem. Nemzeti jelkép meggyalázása gyanújával.
                                        A Himnusz meggyalázása vádjával.
                                                           
                                                               Ezért:



Nekem rohadtul nem jön be ez a "zenei" irányzat. Általában rohadtul nem jön be a "duma" sem amit löknek. De most a feljelentés okán kivételt tettem és többször is meghallgattam a klipet. Ha kihelyettesítem belőle a sok "bazmeg"-et, mondjuk a "csezdmeg"-el akkor semmi nem változik, de érdemes a szövegre koncentrálni és elgondolkodni rajta. Kőkemény, durva gengszter rap. Viszont amit mondani akar vele -és mond is- az igaz. Mint ahogy az is igaz volt, amit ma este nyilatkozott Dopeman.
"Az országban csak pénzbehajtás folyik már egy éve és ezzel nem tudok egyetérteni."

Dopeman legnagyobb bűne szerintem az, hogy az arcát adta egy demonstrációhoz
-mert más nem merte- és kimeri mondani azt, amit más nem mer. Ő így mondja ki.
Ez a műfaja. Olvastam, hallottam én már sokkal, de sokkal durvábbakat is.

Hát szerintem igazat mondott és  -kövezzenek meg érte ha akarnak- én nem látom, hallom ki a himnusz meggyalázását. Nem szerettem meg, de most neki van igaza
Bazmeg Pityinger!
.

1 megjegyzés: