Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2016. június 3., péntek

Itt élnünk is kell, nem csak halnunk!

Ismered a logót? Nem?
Nos, most azért jöttem, hogy megismerd.
Megismerd a logót is, és a csoportot amely tagjai megalkották, s megismerd az okot is amiért megalkották.
Eközben, rámutató linkeket fogok a szövegre illeszteni, használd bátran!
Családok a gumiégető ellen csoport jelölése!
Egyértelmű jelölés! A zöld az egészséges környezetre, a fekete a környezet szennyezésére hívja fel a figyelmed.
A csoport, azon ellenzőket fogja össze, kik féltik, joggal féltik, maguk és családjuk, a Homatech gumiégető üzeme telepítését követően, a bizonyítható környezetszennyezés hatásaitól.
Ezen beruházás megvalósítása ellen dolgoznak. Úgy vélem, nagyon jól, nagyon aktívan és merem mondani, most ők azok, kik igen tevékenyen, ők azok kik leginkább élen járnak a tenni akarásban és tesznek is!
Tégy te is kedves olvasó, tisztelt kaposvári polgártársam!
De ne higgy nekem. Tájékozódj, keresd fel a csoportot s lépj be! Ott olyan szinten s sebességgel áramlik az információ ami minden bizonnyal jobban ki fogja elégíteni kíváncsiságod, mint én.
Na hagy magad kérlek sem tudatlanságban, sem pedig félreinformáltan. Nyilván, azoknak kik ide akarják hozni a feldolgozót nekik az információ csak zöld! Pedig nem!
Ez, a környezetvédelminek kikiáltott beruházás, súlyosan környezetszennyező és ennél fogva súlyos egészségügyi kockázatokat hordoz!
Kaposvár polgárait mostanában sűrűn éri a vád, érdektelenek, elfordulók, félnek, nem gondolkodnak, fásultak és elfordultak a közélettől.
Bizonyítsuk be, nem így van! Rólunk, családunkról, egészségünkről van szó!

Ez a csoport szervezte az autós, figyelemfelkeltő felvonulást is, nem a pártok. Higgyétek el nekem, ott voltam,láttam, vonultam és nem láttam pártlogókat. Mert nem voltak!


                                         Itt láthatod a YouTube -n!
Hallgassátok, nézzétek meg ezt a klipet Nemes Zoltánné Tímea jegyzi és hív bennünket! Menjünk! Auguszt Bárió ezt a dalt (Kaposvári himnusz) nem csak Szita Károlynak írta, hanem minden kaposvárinak! Nekünk!
És igen, tudja meg mindenki, mondhatnak ránk ellenzőkre bármit, kiálthatnak kígyót-békát, pártokat, mi akkor is szeretjük Kaposvárt!
A tiszta, virágos, rendezett a Zselicnek köszönhetően, jó levegőjű várost szeretjük!
Őrültség az 1200 négyzetkilométeren elterülő zöld tüdő tövébe telepíteni, egy levegő, víz és talajt szennyező egészségkárosító szörnyeteget!

Ha nyolcadikán nem érsz rá, gyere másnap. de ha van időd, mindegyikre.
Kérlek szépen, ne kifogásokat keress, hisz az mindig található.
Elhiszed, ha azt mondom, szívesebben mennék horgászni? Hidd el! De most nincs itt az ideje!

Most ennek van az ideje!
Azért, mert évek múltán is úgy akarok majd az unokámmal egy csónakban evezni, ülni és várni Mobi Dick felbukkanását, hogy közben nem pereg a fejünkre a szennyezett szálló por, nem ingerel a gumiégető bűze és nem szívunk be rákkeltő gázokat a levegővel!

Informálódj hát kérlek! Ne csak a Homatech keveset mondó füzetecskéjéből, ne csak a Városháza urait hűen kiszolgáló médiumokból, informálódj sokrétűen!
De főleg, emeld rá szemed erre a városra, a többi polgárra, mert ez a Te, a Mi városunk! Törődj ügyeivel, ügyeinkkel!
Itt élnünk is kell, nem csak halnunk! Megérdemeljük, megszolgáltuk!

Állj mellénk! Lépj a csoportba, vagy csak támogass s tűzz egy kitűzőt! Várunk rád!

1 megjegyzés:

  1. Bereknyei-Nyári Krisztina pontosítása!
    Kedves Lufis Felvonulók!
    Most jutottam el a szervezés végére és ezúton szeretném pontosítani a felvonulás menetét.
    A Vár utcai parkolóban / a Plaza mellett/ lesz a gyülekező 9:45-kor. A felvonulás 10:00-kor onnan indul a vezetésemmel és a rendőrség segítségével, mivel két gyalogos átkelőn is át fogunk menni. Megkérek mindenkit, ha lehet maradjunk egy csapatban ...amit tudok nehezebb lesz gyerekekkel, de a célunk az egység tartása. A felüljáró alatt átvonulunk az Ady Endre utcán át végig a Fő utcán lassan egész a Dózsa Gy utca és a Fő utca kereszteződéséig. Ott megfordulunk és vissza sétálunk a Városháza elé, ahol a lufikat kitűzzük. A névvel és madzaggal ellátott lufikat miután elhelyeztük zárul a mi felvonulásunk. A felvonulás ideje alatt a rendőrök segítenek minket, mindenki teljes nyugalommal hozza a gyerekeit! Aki nem tud ott lenni később is ki tud tenni egy lufit jelképezve a gumiégető elleni tiltakozását. Várok mindenkit aki jön, legyen az babakocsis, kismotoros, kisbicajos, hurcis , mama vagy papa, anya vagy apa! Egy a lényeg, hogy a gyerekeink és a mi jövőnkért tesszük, mi civil szülők!
    Szerda, 9:45 !!!!

    VálaszTörlés