Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2018. április 5., csütörtök

Egy igen jó jelölt!

A tegnapi napon részt vehettem, és ismét találkozhattam Dr. László Imrével a Somogy megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület (Kaposvár) ellenzéki képviselő jelöltjével (DK, MSZP),
az ONYP Somogy Megyei frakciója Zanati Zsuzsa szervezésében,
"Az időskori egészségügyi alapellátás helyzete !
 előadásán, fórumon.
A véleményem, az előadás alatt s után, csak megerősödött abban, hogy Dr. László Imre a legalkalmasabb jelölt, s megérdemli a választói bizalmat.
Elcsépelt érv ma már az, és ráadásul messze nem perdöntő, hogy nem idevalósi. És ha nem? Több volt edig az idevalósi, mint ahány nem, és annak a sokak által hangoztatott "idevalósi legyen" elvárásnak ugyan miféle előnyét élveztük választóként?
Az országos horderejű ügyek, országos szinten, a parlamentben, a szaktárcáknál, Budapesten dőlnek el. Az egészségügyünk pedig országos horderejű ügy!
Dr. László Imre pedig egészségügyi szakpolitikus! Ízig-vérig egészségügyi szakember!
Ő mondta: -" a hadsereg megtanított, a rendszerben történő gondolkodás mellett arra, hogy a kapott feladataimat mindig a legjobb tudásommal teljesítsem.
Ezt várhatjuk el tőle és ő ezt is fogja tenni, nyújtani!
Mert ő még annak az iskolának a tanítványa, híve, ki tudja, magáénak vallja, hogy az eskü egy életre szól! S neki abból két súlyos esküje is van! Az orvosi és a katonai!
"A vezető felel mindazért amit megtett, s amit megtenni elmulasztott!"
S abban én biztos vagyok, Dr. László Imre mindent megtesz majd szakpolitikusként az egészségügyért, nem bújik el a feladatok, a kihívások elől, s nem lesz olyan tétel amit megtenni elmulaszt!
Ez a hatalmas feladat országos ügy, nemzeti ügy, kihatással minden egyes választópolgárra, ne azt nézzétek hát, hogy hol született, hol lakik, hanem azt, miként élt, miként cselekedett!
Az orvos tábornok, az orvos, a tábornok szolgál tovább,az életért egy életre!

Megjelent egy igen jó és tartalmas cikk, beszélgetés Dr. László Imrével a Hekus Bűnügyi magazin 3-4. számban Katonaorvos, menedzser, kórházigazgató címmel három oldalon, fotókkal és az általa is elfogadott egészségügyi program bemutatásával.

A holnapi napon (2018.04.06.) személyesen is találkozhatsz, meghallgathatod, beszélhetsz vele, kérdezheted, Dr. László Imre Somogy megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület (Kaposvár) ellenzéki képviselő jelöltjét (DK, MSZP) Kaposváron a Füredi út-i pavilon sornál. Létrehoztam erre egy facebook eseményt, ott is megtalálod. Utcafórum, Kaposvár, Füredi úti pavilon sor 2018.04.06. 14.00-tól!
Kedves ismerősök, barátok, volt kollégák, bajtársak! Ha bármelyikőtöknek aggálya van, mert hát aggályoknak nem vagyunk híján, hát ő hozzám jöjjön el, engem keressen egy kézszorításra, ... én ott leszek!

A címmel nem azt akartam sugallni, hogy a többi egyéni jelölt nem jó. Jó. Már akik!
Csak azért lássunk reálisan. Látunk majd 31 egyéni jelöltet a lapon. Vannak azok a kamupártok kikkel azért ne számoljon az aki komolyan veszi a választásokat.
(Ezek a: nem is sorolom fel! Minek?) Rájuk ne szavazz, mert a voks elveszik!
Akad a listán három független. Esélytelenek, de visz el szavazatot ha rá szavazol és mivel nem jut be, hát a voks elveszett! Rájuk se szavazz!
Áll a listán három kisebb párt, akik esélyesek ugyan pártként a parlamentbe jutásra, amúgy jó jelöltek, csak túl kicsi támogatottsággal, tehát ha helyben a Fidesz egyéni jelöltjét is le akarod győzni akkor egyéniben rájuk se szavazz, mert a körzetet ők semmiképp nem tudják megnyerni. (Ezek az: Együtt, az LMP, a MOMENTUM jelöltjei)

Maradt kettő, ki támogatott is, jó is. De melyik az akitől több várható majd el?
Ők ugye Miháldinecz Gábor a Jobbik és Dr. László Imre a DK jelöltjei.
Visszalépés kettejük közül nem várható. Kettejük közül kell döntened! És jól! Mert ha nem jól, akkor az a helyzet állhat elő, hogy a Fideszes jelöltek közt majd a legkisebb százalékos támogatottságot felmutató régi-új jelölt marad a placcon.
Ha kormányt akarsz váltani, akkor pedig egyéni jelölteket kell bejuttatni! Minél többet! Ebben a választókörzetben van egy gyenge Fideszes jelölt és két erős ellenzéki!
Ha rosszul osztjuk meg köztük a voksokat, akkor a gyenge lesz a nevető harmadik! Mérlegelj hát ésszel!
Ne azt vélelmezd, ki kettejük közül az esélyesebb?
Azt mérlegeld, melyikük az aki ha bejut, ő lesz a nagyobb esély!
Nagyobb esély neked! Nagyobb esély a gyermekednek! Nagyobb esély az unokádnak! Nagyobb esély az országnak, egy nemzeti ügynek, a demokráciának, a jövőnek!

Ha így mérlegelsz, akkor a nagyobb esély, Dr. László Imre szakpolitikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése