Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. szeptember 19., csütörtök

Hol a logók ott az erő

2019.09.19. Kaposvár

Többen is úgy emlegetik fel a kaposvári összefogást, hogy a pártok elbújtak a Kaposvári Egyesület mögé.

Ez már csak azért is nehezen elképzelhető, mert ha ennyi párt a tagokkal, szimpatizánsokkal el tud bújni a KE mögé akkor az azt jelenti, hogy az egyesület mégiscsak létezik. Merthogy többek szerint nincs is.

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A KE létezik! Ez az ellenzéki szavazóknak a jó hír, a kormányoldaliaknak meg a rossz hír.

Visszakanyarodva az elbújásra.
Nem tudom, hogy ez honnét jött, de nettó marhaság. A logók ott sorakoznak minden egyes plakáton, szórólapon és ott lesznek a szavazólapon is a jelöltek neve mellett.

Azért lássuk be hogy ahol ennyi logó sorakozik (nem pedig egy), ott tagok, szimpatizánsok és szimpatizálók is sorakoznak.
Több kisebb s nagyobb halmaz amit ha szépen összefogunk akkor egy nagy halmaz. Ahol a nagy halmaz ott az erő.

Mint a fotón is próbálom érzékeltetni, egyet könnyű elroppantani, még erőfeszítés sem kell hozzá. Többet, ha együtt összetartanak, már nem olyan könnyű.

Nem ragozom tovább.
Az összefogás megvalósult, nem bújt el senki, sem pártok sem pedig jelöltek. Dolgoznak, kampányolnak, megjelennek, megmutatják magukat.
Ők mennek a választókhoz, nem a választókat szállíttatják magukhoz!
Nem osztogatnak és nem is fosztogatnak.
Nem osztogatnak sem krumplit, sem cukrot, sem tolltartót, csak esélyt!
Az esélyt pedig úgy lehet megragadni, hogy el kell menni szavazni és oda tenni a jelet ahol a legtöbb a logó, mert ott az erő!
Ha elegen szavazunk, akkor nemhogy nem olyan könnyű eltörni, de nem is lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése