Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2019. szeptember 17., kedd

Megjött Huszka Imre és lecsapott!

Nem szívesen gyűjtök ellenfeleket, terem az magától is, de azért ezt a KAPOS-T cikket nem lehet szó nélkül hagyni. Nem lehet csak úgy benyelni. Nem az az ellenzéki szint!

Többen is "hiányolták" már Huszka Imre sorait az ellenzéki palettáról. Most, hogy olvashatják a "Teljes elsötétítés: a kpsvr-en arról beszélnek, hogy a választás után újra megpróbálná Szita Károly lenyomni a kaposváriak torkán a gumiégetőt" címet, vagy felvezetést viselő írását, hát nem is tudom, még mindig hiányzott? Még mindig hiányzott ez az ellenzéki stílus az ellenzékiek ellen?

Nem mászok bele mélységében a fejtegetésébe, mert ma írni sem állt szándékomban, amúgy meg, akit izgat hát keresse meg az oldalt s "élvezze"!
Leszögezem, igen nagyra tartom Huszka Imrét, a tollát, de a stílusa kezd nagyon aggályos lenni! Néha már-már lovagi szint!

Egy ellenzéki emberről, egy ellenzéki újságíróról beszélek, aki úgy ír az ellenzéki szereplőkről, sőt, az ellenzéki választókról ami már aggályos! Huszka Imre jól tudjuk melyik ellenzéki formációhoz húz, s ha azt képzeli, hogy egyedül, ezzel a stílussal szét tudja verni az ellenzéki pártok összefogását és a KE-t akkor azt hiszem most súlyosan téved és a soraival fellőtt nem igazán világító rakéták az általa favorizáltakra fog visszahullani és ott robban majd.

Azért pár kiemelés: Felder piszkosszürke árnyéka, a KE szócsöve a kpsvr állítása blőd baromság, a hír nettó, hazug kampányfogás,  összeült a KE kampánystábja, és kullantott egy méreteset, stb, stb.

Most arról nem beszélek, hogy a felkonferálásnak is felfogható cím alatt az alcím egy kérdés, idézem: "Dezinformáció vagy csak sima agyhalál?"

S míg az alcím egy kérdés, az írás már csupa negatív, lejárató állítást tartalmaz, az ellenzéki összefogásról egy ellenzéki újságírótól.

S mindez nem elég! Súlyosan sérti az ellenzéki szavazókat is!
A kullantott kifejezést is tartalmazó sorok ugyanis emígy folytatódnak: "... mondván, a törzsközönségnek, a Kapo(c)s közösségnek nagyjából ez a szellemi látóhatára ..."

Idézem egyben is, nehogy az a vád érhessen, hogy kiragadok szövegrészt: "Az egyszerű magyarázat az, hogy a hír nettó, hazug kampányfogás. Összeült a KE kampánystábja, és kullantott egy méreteset, mondván, a törzsközönségnek, a Kapo(c)s közösségnek nagyjából ez a szellemi látóhatára, nekik kell megfelelni."

Azért ez nem semmi ugye? Ennyit tart egy ellenzéki, véleményt formáló, fajsúlyos szereplő, a többi ellenzéki szereplőről, az ellenzéki szavazók egy részéről?

Nagyon kellemetlen, nagyon súlyos szavak ezek és nagy tévedések! Erről írtam pont tegnap! Nem egymás közt, nem az ellenzéki térfélen kell az ellenfeleket keresni, a harcokat megvívni!

Ez akkora tévedés, mint az a kijelentés, hogy azok akarják kisajátítani a gumiégető sikerét akik alig, vagy nem is vettek részt benne!

Ott ültem én is annál a kerekasztalnál, ahol ott ült Pintér Attila Felder Frigyes Kukuly Sándor Molnár Péter és még sokan mások, kik tettek, tettünk, nem keveset abban a harcban, és ahogy akkor sem, most sem volt kivont kard! Ott volt mind az asztalon, azéval együtt, aki összehívta a kerekasztalt! Ott lenne a helye a tiéteknek is!
 De ha egyszer nincs ott, mert nem úgy alakult, de kivontátok és használjátok, akkor ne ellenünk tegyétek, hanem azok ellen hadakozzatok akik ellen kivontátok!

2 megjegyzés:

  1. Teljesen igaza van, egyetértek. Sajnos. Bár még nincs késő elgondolkodni. Mi jobb: egy élhetőbb Kaposvár, vagy marad a lehetőség, hogy rendszeresen lehet írásokban csesztetni a Szitát?

    VálaszTörlés