Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. július 6., szerda

Ha sírni látod ...


Annalíz volt oly aranyos, hogy nekem ajánlotta ezt a felvételt a "jrnpltrk" blogban. Ennek a dalnak a "vezérszólama" lett az én blogom "mottója" is. Azt is Annalíznek köszönhetem. Megtiszteltetés számomra az Ő kedvessége, hisz még igencsak rövid életű a "...tükör...". Remélem nem marad az! Hacsak "csúfos" véget nem érek.


Nem azért, mert nem bízok a pozitív változásban. Bízok én. A politikában, politikusokban és főleg a jelenlegi hatalomban nem bízok. A változásban bíznom kell, mert nem "Isten kegyelméből" vannak ott, hanem a "mi akaratunkból". Úgy látszik erről megfeledkeztek. Pedig nem kellene. Kopik az a kétharmad, kopik rendesen. Olyannyira, hogy már nagyon nem elegáns lépten-nyomon azzal takarózni. Főleg, mert nem a választópolgárok kétharmadát nyerték el, hanem csak azokét, kik elmentek szavazni. És azért sem elegáns a hivatkozás, mert a kampányolás során szó nem volt erről, amit most folytatnak. Szó nem! Remélem lesz pozitív irányú elmozdulás, nem is nagyon izgat a módja.
Nekem teljesen mindegy, melyik párt égisze alatt igazgatják az országot. Egy a lényeg! Azt tisztességes módon, becsülettel, mindenki -nem csak az "elit"- érdekének figyelembevételével tegyék. Egyszóval demokratikusan. Akkor is lesznek kárvallottak és sértettek. De nem ennyi!
Viszont a blog akkor is megmaradásra szánt. Mindig lesz valami, amit érdemes szóvá tenni és megvitatni.

A Bohóc sír, míg lesz miért, lesz kiért! Azután már csak nevettetni akar.

3 megjegyzés:

  1. Ha nem bizakodnánk a szebb jövő eljövetelében, már régen kihalt volna az ember a Földön. Félek, hogy vér szaga lesz a változásnak. Hiába, pesszimista beállítottságú vagyok. Na miért?

    VálaszTörlés
  2. Remélem jóslatod ez ügyben nem lesz találat.
    Én sem vagyok mindenben optimista, de békés utat kívánok, mindenkinek ez az érdeke.

    VálaszTörlés
  3. Nő lévén elszomorít, ha a fiúk pesszimisták, mert tőlük várom mindig az abszolut igazságot....Nem mondhatja senki, hogy nem politizál, hiszen azzal már politizál.Várok.Várjunk...

    VálaszTörlés