Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 13., kedd

Csak nyugodtság (.?!)

Csak nyugodtság kérem. Beindult a törvénygyár, a gépezet megállíthatatlannak tűnik és maga alá gyűri a problémákat. Néha nem csak a problémákat, no de nem lehet háborút nyerni áldozatok nélkül. Márpedig a kormányzó párt és a kormány nyerni akar. Orbán meg pláne! El kell ismerni, ez a legújabb program, ... ez egyelőre telitalálat!
Igaz, számos kérdés merül fel, csak hát jelen pillanatban ezek a kérdések kukacoskodásnak tűnnek. Majd megadják a válaszokat is a kérdezőknek. Sőt!
A kukacoskodóknak is! Kivételesen abban bízok, hogy megint csak hazudtak.
Azért bízok ebben, mert  ugye Lázár pénteken előállt ezzel a rögzített árfolyamon való végtörlesztéssel -mint ötlettel és lehetőséggel- hétfőre már össze is kapta a dolgokat a kormány. Össze kellett kapnia rendesen, hisz Orbán hétfőn már arról is beszélt a parlamentben, hogy elvégezték a szűkséges vizsgálatokat és ez nem veszélyezteti a pénzügyi szektort. Ügyesek nem? Ennyi idő alatt! Szóval én inkább nem hiszem el, ez vetítés megint. Számolgatták ők ezt inkább már régebb óta, most eljött az idő és "uccu neki"! A szokásos módszerrel, mert az gyorsabb. Lázár megkapta nemes feladatul és magára vette, mint saját ötletet. Szóval, nagyon remélem, így van, mert akkor előkészítették, megvizsgálták a várható hatásait. nem pedig megint csak egy ötletelésből született, majd utólag megformáljuk alapon.
Jó ötletnek tűnik, így laikus szemmel. No meg a THM maximálása is. Világos, hogy a bankoknak nem tetszik. Naná! Vesztenek rajta. Egy szónak is száz a vége, az ördög megint csak a részletekben rejtezik. Azzal meg még adós a kormány. Addig viszont szurkolok nekik, hogy csinálják meg jól, legyen minden résztvevő félnek elfogadható.

Evezzünk vidámabb vizekre. Jönnek a Gyurcsány mentes napok? Ma felfüggesztette a parlament. Nem úgy! Csak a mentelmi jogát. A sukorói telekügylet miatt. Az ügyészek szerint ő adott utasítást a telekcserére. Hát ha ez igaz és bizonyítható is lesz, akkor szar ügy. Mármint Gyurcsánynak. Amúgy teljesen mindegy. lenne most már az egész. Közben az is kiderült, hogy a Gyurcsány még mindig ki tudja vívni a jobboldal figyelmét. Még csak a levegőt szívta magába a mondatkezdéshez, már óbégatott a patkó azon része. Azt mondta, áll a vizsgálatnak elébe és abból már megerősödve fog kikerülni. Oppá! Van ám önbizalom. Nem is biztos, hogy alaptalanul. Mert mi lesz, ha nem sikerül elmarasztalni? Közben meg a figyelem középpontjában tartják jó hosszú ideig. Érdekes lesz, érdekes.Mert ha nem lesz bűnösségére bizonyosság, akkor abból tényleg kovácsolhat kis tőkét. Tehát ...... tehát el kell kapni a tökét!
Na erre .... erre ki adott utasítást és kinek? Huhh! Hátborzongató a kérdés.
Csak nyugodtság (.?!)
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése