Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 22., csütörtök

Kommunikáljunk ....

Kommunikálnak. Kormányoldalról aztán kommunikálnak! Most épp Cséfalvay.
Aszongya "keressenek többet az átlagnál". Gondolom nem szorul magyarázatra, hogy kikre értette. Van egy sanda gyanúm! A mi képviselőink -különös tekintettel a kormányoldaliakra- biciklibelsőbe zárva élnek. De ki kezeli a szelepet? Mert csak kezeli valaki és néha pumpál be friss levegőt, mielőtt betenné nekik a kaput az áporodott matéria. Hogy a rosseb enné meg a pumpáját! No, de a levegőt is szűrik nekik? Mert semmit nem éreznek meg a frissből sem. Akkor meg tán néha valamicske valósághoz közelítő információkat is be kellene pumpálni azon a likon. Nehogy már hülyén haljanak meg! Bár az ilyen Cséfalvay féléken ... hát nem tudom, lehet még segíteni?


Kommunikáljunk hát kormányzatilag. Amúgy megmondó ember módjára.

-Kérem. Én nem is értem a kérdést igazán. A kérdésből is látszik a teljes tájékozatlanság ebben a témakörben. Nem erről az oldalról kell nézni. Való igaz, hetente megy fel az üzemanyag ára. Hetente. De mi hetente be is jelentetjük. Előre tudhatja minden állampolgár. Ezzel a módszerrel mi valósítottuk meg az EU tagállamok közül egyedüliként, hogy Magyarországon -aki akar és odafigyel rá- mindig olcsóbban tankolhat. Mindig. Minden héten.
Nyomja csak vissza a foglalatába a kidülledt szemgolyóit és lélegezzen már! Ne is kérdezzen, tudom mit kérdezne. Elmagyarázom.
Egy átlagos autós nem megy annyit egy hét alatt, hogy kiürüljön az üzemanyagtartály. Ha meg igen, hát majd kivizsgáltatjuk.
Szóval az átlag nem megy annyit és ebben van a dolog lényege! Mi minden hétfőn bejelentetjük az áremelkedés mértékét és idejét. Szerdán. Ezen sem kívánunk változtatni, pont az állampolgárok érdekében. Jól tudjuk, fő a tervezhetőség és az előre láthatóság. Előre!  Egyszóval van még a kocsiban olcsóbb anyag és a mi zseniálisan jól kidolgozott tájékoztatási rendszerünknek -és az ebből fakadó kiszámíthatóságnak- köszönhetően még az emelkedés előtt teletöltheti az odafigyelő állampolgár.
Már aki hallgat ránk és aki értékeli igyekezetünk. Aki nem, azon mi sem segíthetünk. Nem is akarunk! Miért is nincsenek velünk? Ezt majd legközelebb.
Visszatérve az alapkérdésre. Van még a kocsiban olcsóbb matéria és tankolhat is az olcsóbból. Minden héten tankolhat az olcsóbból. Ha odafigyel. Minden kedden. Így aztán egyedülálló módon, de két dologban is megelőztük az összes EU országot, sőt talán nem tűnik nagyképűsködésnek, de az egész világot. Nálunk minden héten egyszer olcsóbb üzemanyagot tankolhat a polgár és ezért mindig tele van a kocsija tankja!
Már megbocsásson szerkesztő úr, de nagyon furcsa lett a színe és a levegő is mintha falsul szívná. Parancsol egy korty vizet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése