Cím

"Ha sírni látod a bohócot, tudd meg, hogy miattad sír: arcán gördül végig minden, MIT A SZÍVE MÁR NEM BÍR...." /Annalíz küldte/
A képek nem feltétlen illeszthetőek az íráshoz. Vagy igen, vagy csak vannak. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is.
Elviheted ha kell, nem bánom, csak ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való!

Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 28., szerda

Nem könnyű ...

Most aztán büszke vagyok magamra. Büszke bizony! Leültem a gép elé és közben bekapcsolva hagytam a televíziót. A villódzó fényeken épp a megmondó ember magyarázta a bizonyítványt és az ő stílusa nem az én műfajom. A hangja meg ....
A hangja meg szexis. Bassza a fülem! Abbahagytam kis időre az írást -mert mindegyre mellé ütöttem- légzőgyakorlatokat vettem és nem vágtam ki a készüléket az ablakon.
Na ezért vagyok büszke magamra!
Kihagytam pár napot. Itt vagyok. Csak semmi eltúlzott optimizmus kedveskéim. Élek s virulok. Csak elfoglaltam magam. Vagy belefásultam? Nem, nem. Ámbátor a rohadt nagy süketelést rohadtul nagyon unom már. Örömmel vettem, hogy nem csak én. Alig mászott el a kamera elől a megmondó ember és máris kitöltötték az űrt egy "jobb ikonnal", aki aztán feltette a költőit. Hogy tud ilyen hosszan és átéléssel beszélni a semmiről ez a Szíjjártó gyerek? Na ha ő sem tudja! Akkor én?
Különben meg miről írtam volna? Talán arról, hogy Gyurcsány szakad. Nem, meg! Dehogy. El. És elviszi magával a platformot is. Óriási. Ha megnyerte, hadd vigye!
Hatalmas űrt hagy maga után. Kozmikus méretűt!
Azért ha már Gyurcsánynál vagyok, van amit nem értek. Nem én! Ezt a terrorcselekmény dolgot. Azért ez meredek. Nem vagyok jogvégzett -csak jogtiszta-, de ez azt mondom nagyon "bátor", bevállalós gyanúsítás. Megéri?
Esetleg agyaloghatnék azon, vaj'h miért emlegeti már nem is tudom hanyadszorra az előrehozott választásokat Vona? Miért? Azt ki nyerné meg szerinte? Ők? Kötve hiszem! Tudják ezt ő is. Akkor meg miért emlegeti fel? Mi vele a célja? Kezd olyan lenni, mint anno Torgyán az állandó "monnyon le" dumájával. Érdemi mondandó? Nincs?
A média sokat segít. Kurva sokat. A vízcsapból is -nemsokára már a börtönből is- Stohl folyik. Remélem lesznek majd helyszíni közvetítések a börtönből is. Úgy megnézném!
De tényleg. Vagy itt a legújabb szenzáció. Evelin drága. Beleesett az árokba és melléesett a kéthetes jogsija. Sajnálom. De tényleg! Viszont miért vezető hír lassan már egy hete? Nem nevezem meg hol, azt olvastam: "a magyar sztárokkal mindig történik valami". Sztár? Uram irgalmazz! Már ő is sztár?
Hát nem könnyű manapság ... semmi nem könnyű.
De ha már ő is sztár, akkor még van esélyem talán nekem is.
.

4 megjegyzés:

  1. Olyan kétes nimbuszra ami "sztárjainkat" lengi körül, arra ne vágyjál. Attól Te értékesebb vagy.

    VálaszTörlés
  2. - :)))
    - A vezetésről mindenképp. :)
    - Zavarba hozol kedves barátom. Nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés